Keystone logo
University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

Johdanto

Pitt Businessissa integroimme saumattomasti akateemiset, ura- ja kansainväliset kokemukset, jotka ovat välttämättömiä valmisteltaessa opiskelijoita rooleihin globaalissa liiketoiminnassa. Olemme luokiteltu kansakunnan parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon ja tarjoamme opiskelijoille erilaisia kokemuspohjaisia oppimismahdollisuuksia.

Pitt Business -opiskelijana matkasi alkaa luokkahuoneessa. Täällä opit kahden tyyppisiltä opettajilta: Pittin maailmankuulu tiedekunta ja todelliset kokemukset. Kauppatieteiden kandidaattiohjelmamme tarjoaa seitsemän suurta ja viisi sertifikaattiohjelmaa, joita kutakin täydentää joukko tapaustutkimuksia, konsultointiprojekteja, tapauskilpailuja, työharjoitteluja ja globaaleja kokemuksia.

Joseph M. Katzin kauppakorkeakoulun ja kauppakorkeakoulun tehtävänä on tuottaa tietoa tutkimalla liike-elämälle ja yhteiskunnalle tärkeitä asioita; valmentaa opiskelijoita luomaan liiketoiminnallista arvoa ajattelun johtamisen ja käytännön avulla ja edistää maailmanlaajuista vuoropuhelua yhteiskuntaa parantavasta taloudellisesta ja yrittäjyystoiminnasta.

Sijainnit

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Kysymyksiä