Keystone logo
University of Pittsburgh Pitt Rahoitus Major
University of Pittsburgh Pitt

Rahoitus Major

Pittsburgh, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Talouspäällikkö antaa opiskelijoille perusteellisen käsityksen teoreettisista taloudellisista periaatteista ja näiden periaatteiden käytännön toteutuksesta liiketoiminnassa. Opiskelija oppii, kuinka rahoitusmarkkinat toimivat ja kuinka tehdä tehokkaita sijoitus- ja rahoituspäätöksiä yrityksille ja yksityishenkilöille. Pääaine on suunniteltu kehittämään opiskelijoiden analyyttisiä taitoja ja ongelmanratkaisukykyjä. Rahoitusmarkkinat ovat tärkeimmät kanavat, joiden kautta sijoitukset kanavoidaan globaaleilla markkinoilla, ja näiden markkinoiden ymmärtäminen ja sijoituspäätösten tekeminen ovat ratkaisevan tärkeitä menestymisen kannalta liiketoiminnassa.

Pitt Businessin pääaineopiskelijoilla on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta koulun taloudellisen analyysin laboratoriosta. 3000 neliön jalkainen sijoituspaikka, joka muistuttaa sijoituspankin tai rahoitusyhtiön pörssipintaa, on varustettu 58 tietokoneella, osakekurssilla ja toteutusnäyttötauluilla, jotka antavat opiskelijoille käytännön koulutusta laitteissa ja tekniikoissa. pääomamarkkinoilla. Palvelun avulla opiskelijat saavat kokemusta vuorovaikutuksesta reaaliaikaisten taloudellisten tietovirtojen kanssa sekä alan analyyttisten työkalujen ja ohjelmistojen käytöstä.

Pittsburghin yliopisto on Chartered Financial Analyst (CFA) -ohjelman kumppani. CFA-ohjelman kumppanit ovat akateemisia johtajia ja käytännön, asiaankuuluvien ja ajatuksia herättävien sijoituskoulutusohjelmien mestareita ympäri maailmaa. Lisätietoja kumppanuudesta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • BA (Hons) Business and Finance
    • Lincoln, Yhdistynyt kuningaskunta
  • BA / MA (Hons) liiketaloudessa
    • Academic City, Arabiemiirikunnat
  • BS rahoituksessa
    • Melbourne, Yhdysvallat