Keystone logo
University Of Pula

University Of Pula

University Of Pula

Johdanto

Kansalliset identiteetit ja niiden rikkaat kulttuurilajikkeet edistävät suurelta osin Pulan kehitystä, joka nähdään monikulttuurisena ja monietnisenä kaupunkina, joka on suuntautunut eurooppalaiseen elämäntapaan. Kaikkien maailman kielten keskus ja lukuisat kulttuuritapahtumat - festivaalit, konsertit, näyttelyt, sitten teatteri- ja kulttuurikeskukset rikastuttavat elämääsi kaupungissa, jonka ovet ovat aina olleet avoimia kaikille. Joten, tule Pulaan ja tutustu tämän 3000 vuotta vanhan kaupungin kauneuteen ja vieraanvaraisuuteen.

Pula sijaitsee Istrian niemimaan eteläpuolella, tilavassa lahdessa, jota ympäröi seitsemän mäkeä. Rikkaan kulttuuri- ja historiallisen perintönsä vuoksi, joka on 3000 vuotta vanha, upealla rantaviivalla ja mukavilla asukkailla, Pula on kypsin ja kaunein rypäle Istrian paikoissa.

Lumoavat muistomerkit, kuten amfiteatteri, Augustuksen temppeli, Kultainen portti, Roomalainen teatteri, Kaksoisportti, Brijunin kansallispuisto ja kauniilla rannoilla koristeltu Rt Kamenjakin kasvitieteellinen suojelualue, voivat antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden opiskella. suotuisissa olosuhteissa ja kokea maagisia hetkiä muistaa ikuisesti. Sinua motivoi varmasti tulemaan tähän Istrian eteläosassa sijaitsevaan kaupunkiin myös hyvin syvennetty 190 km pitkä rannikko, kirkas meri, melko paljon hoidetut rannat tai koskemattoman kasvillisuuden piilotetut niille, jotka rakastan yksityisyyttä. Nykyään Pula on koko Istrian läänin talous-, kulttuuri-, liikenne-, lääke-, koulutus-, kauppa- ja osittain hallinnollinen keskus.

Sijainnit

  • North Little Rock

    West Scenic Drive,3000, 72118, North Little Rock

    Kysymyksiä