Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Johdanto

University of Salfordalan kannalta merkitykselliset kurssit antavat opiskelijoille tosielämän taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla. Muodostamalla vahvoja kumppanuuksia kaikkien alojen yritysten ja organisaatioiden kanssa University of Salford työskentelee heidän kanssaan kehittääkseen kursseja, jotka ovat ajan tasalla ja merkityksellisiä nykypäivän haasteisiin.

Opiskelijat voivat valita useista aiheista, mukaan lukien liikkeenjohto, laki, tiede, tekniikka, rakennettu ympäristö, tietojenkäsittely, hoitotyö, fysioterapia, media, taiteet, luova tekniikka ja paljon muuta.

Opetusta täydennetään työharjoitteluilla, työharjoitteluilla, live-projekteilla tai kenttämatkoilla, jotta opiskelijat voivat toteuttaa oppimistaan käytännössä.

Kampuksella sijaitseva Salford sijaitsee jännittävällä paikalla, vain muutaman minuutin päässä Manchesterin keskustasta, joka tunnetaan vilkkaasta kulttuuritaiteestaan, kansainvälisestä ruoastaan ja maailmanluokan urheilustaan.

Kampukset tarjoavat opiskelijoille erinomaisen oppimiskokemuksen ja mahdollisuuden käyttää alan standardin mukaisia tiloja työpaikan heijastamiseksi. Pääkampuksella on kaunis Peel Park, jossa opiskelijat voivat rentoutua luentojen välillä tai kävellä joen vieressä.

University of Salford on myös korkean teknologian kampus MediaCityssä BBC: n ja ITV: n vieressä sekä yli 200 digitaalisen ja mediayrityksen joukossa.

Houkuttelevia apurahoja tarjotaan kansainvälisten opiskelijoiden tukemiseksi maksuilla sekä vaihtoehtoja maksujen maksamiseen 5 tai 7 kuukausierässä.

University of Salford on tällä hetkellä yli 4,000 23,000 kansainvälistä opiskelijaa, jotka muodostavat osan 23,000 XNUMX opiskelijakunnasta. Yhteisö on erittäin ystävällinen ja monikulttuurinen, ja kaikki ovat tervetulleita taustastaan, uskonnostaan tai vakaumuksestaan riippumatta.

University of Salford tarjoaa myös kansainvälisille opiskelijoille erikoisuratukea, jota voi käyttää ilmaiseksi ja koko eliniän ajan. Tuki sisältää työpaikan löytämisen, haastattelu- ja CV-tekniikat, opastuksen työpaikan etiketistä Isossa-Britanniassa ja neuvoja viisumeista.

Sijainnit

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Kysymyksiä