Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

Johdanto

Yli vuosisadan ajan vietetty palvelu Oklahoman ainoana julkisen taiteiden korkeakouluna, University of Science and Arts of Oklahoma - joka on kansallisesti luokiteltu laadulle ja arvolle - on tunnustettu johtaja ja innovaattori poikkitieteellisissä tutkimuksissa.

Kuten parhaat yksityiset taiteiden korkeakoulut, USAO tarjoaa pieniä luokkia; palkittu tiedekunta; ja kampuskulttuuri, joka edistää osallisuutta, läheistä tiedekunnan ja opiskelijan välistä vuorovaikutusta ja perustutkimuksen mahdollisuuksia. USAO kouluttaa koko henkilöä, kannustaa kasvuun julkisen palvelun avulla, ja urheilijoukkueemme kilpailevat 13 NAIA-urheilulajissa.

Vuonna 1908 perustettu Oklahoma College for Women (OCW) oli ensimmäinen korkeakoulu, jonka loi Oklahoman ensimmäinen lainsäätäjä. Yksi vain seitsemästä tässä maassa koskaan luodusta valtion instituutiosta, joilla on samanlaisia tehtäviä, USAO: lla on kaikkien vanhimpien alkuperäisten tehtävien joukko Oklahoman osavaltion korkeakouluissa tai yliopistoissa kuin Oklahoman yliopistossa. USAO on myös ainoa Oklahoman korkeakoulu, joka on nimetty kansalliseksi historialliseksi alueeksi historiallisten paikkojen kansallisessa rekisterissä.

LAUSUMA YDINVAKUUDESTA

Uskomme, että paras tie merkitykselliseen ja määrätietoiseen elämään on koulutus, joka yhdistää monien tieteenalojen tietämyksen yksilöiden varustamiseksi 2000-luvulle.

USAO: n 10 parasta eroa

 1. USAO tarjoaa laajan koulutuskokemuksen. Oklahoman ainoana julkisena taiteiden yliopistona USAO tarjoaa opiskelijoille laajan, tieteisiin ja humanistisiin tieteisiin perustuvan koulutuskokemuksen, joka vahvistaa viestintää, kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua.
 2. Kurssityö on rakennettu ainutlaatuisen monialaisen ytimen ympärille. USAO: n Interdisciplinary Studies (IDS) -ohjelma on edelleen yhtä innovatiivinen kuin silloin, kun se perustettiin 50 vuotta sitten integroimalla monien tieteenalojen tietoa.
 3. USAO oli edelläkävijä innovatiivisessa tiimiopetuksessa. Ryhmäopetus IDS-ohjelmassa on innovatiivinen lähestymistapa, joka tuo kaksi tai useampaa professoria eri tieteenaloista luokkahuoneeseen ja tarjoaa opiskelijoille erilaisia näkökulmia ja lähestymistapoja samaan materiaaliin.
 4. Missiomme houkuttelee korkeasti koulutettuja tiedekuntia. Lähes 90%: lla USAO: n tiedekunnista on alallaan loppututkinnot, eikä opettajia opeta mitään luokkia. Tiedekunnan jäsenet tulevat arvostetuista tutkijakouluista eri puolilta maata.
 5. Pieni kampusympäristö edistää suhteita. Ilmoittautumisten enimmäismäärät lisäävät sitä, että USAO: lla on opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde 13: 1, mikä luo ympäristön, jossa opiskelijat pääsevät tiedekuntaan ja tuntevat toisensa.
 6. Uteliaisuutta kannustetaan ja vaalitaan. USAO tukee ympäristöä, jossa uteliaisuus on akateemisen kokemuksen ydin ja luovuus on normi, ei poikkeus.
 7. Opiskelijat pysyvät ja valmistuvat. USAO houkuttelee uteliaita ajattelevia opiskelijoita, jotka menestyvät tällaisessa ympäristössä ja joilla on taipumus valmistua korkeampaan tahtiin kuin useimmat sen kokoiset julkiset yliopistot.
 8. Valmistuneet menestyvät jatko-opinnoissa ja tulevat alansa johtajiksi. USAO: n opiskelijat menestyvät tutkijakoulussa ja nousevat johtotehtäviin valitsemallaan alalla.
 9. Vastustamme yleistä käsitystä, jonka mukaan laatu ei ole edullinen. Vuosittain USAO tunnetaan kansallisesti kohtuuhintaisuudestaan, sosiaalisesta liikkuvuudestaan ylöspäin ja akateemisen lähestymistavan tiukkuudesta.
 10. USAO täyttää yksiselitteisen roolin valtion korkeakoulujärjestelmässä. Oklahoman ainoana julkisena taiteiden yliopistona USAO: lla on ainutlaatuinen tarkoitus koulutustehtävällä, joka on yksiselitteinen valtion korkeakoulujärjestelmässä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Chickasha

  West Alabama Avenue,1727, 73018, Chickasha

  Kysymyksiä