Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Johdanto

Vuonna 1883 perustettu yliopisto Sioux Falls, joka sijaitsee Sioux Falls, South Dakota, on KristittyLiberal Arts yliopistossa sidoksissa Amerikkalainen baptistiseurakuntien, USA. USF on itsenäinen, ei-voittoa laitos.

Dedicated tiedekunnan tarkoituksellisesti yhdistää usko ja oppimista, auttaa opiskelijoita löytää uransa kutsuvan ja valmistaa heitä palvelemaan Jumalaa ja ihmiskuntaa. 98%: n sijoitus korko, meidän alumnien elää USF: n Kulttuuria Service motto ammatissaan, perheiden ja yhteisöjen.

Taitavat professorit opettavat, neuvovat ja opastavat opiskelijoille. Kanssa 14: 1 opiskelija-to-tiedekunnan suhde, intiimi luokkaympäristön helpotettaisiin liittyvät käsitteet, ajatusten ja kannustaa soveltamaan niitä läpi kokemuksellisen oppimisen.

Aikuisopiskelijoille ajettu unelmansa, USF tarjoaa verkossa ja kampuksella aikuisten ja jatko-ohjelmia auttaa yksilöitä lopettaa niiden astetta tai ansaita jatkotutkintoja.

USfwch

NUMEROINA:

Sijoituksen Hinta: 98% USF työllistyy valitsemassaan aloilla kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Opiskelija / tiedekunta suhde: 14: 1

ilmoittautuminen: 1530 yhteensä opiskelijaa 34 valtioiden ja 11 maata

Uros-naaras Perustutkinto-suhde: 59% naisia, 41% miehiä

Määrä Klubit, Toiminta ja organisaatiot: 100+

Uskontokunnat edustettuina: Luterilainen, 18%; Baptisti, 12%; Katolinen, 10%; Metodisti, 5%; Non-Denominational, 4%; Christian Reformed, 4%; Presbyteerinen, 2%; Wesleyanin, 3%; AOG, 1%; Evankelis, 2%; ja Muu / tuntematon, 37%

Prime Sijainti: Sioux Falls, väestö 166700 ja MSA väestö 232879, on "Heart of America", ja USF on "Heart of Sioux Falls."

sfschool2

TEHTÄVÄNANTO

The University of Sioux Falls, kristitty yliopiston taiteet perinne, kouluttaa opiskelijat humanistiset tieteet, ja ammateissa. Perinteinen motto yliopiston on Culture for Service, eli pyrimme edistää akateemista huippuosaamista ja kehittämiseen kypsä Christian henkilöiden Jumalan palvelemista ja ihmiskunnan maailmassa.

Ohjelmien kautta humanistisen, tieteiden ja ammateissa, University auttaa henkilöitä kasvamaan henkisesti, erottaa totuus ja kehittää kristillisen maailmankatsomuksen. Kristittynä laitos, USF edistää kaikkien jäsenten sen yhteisön kehittämiseen emotionaalinen kypsyys, fyysistä hyvinvointia, ihmissuhdetaitoja ja arvoja, jotka heijastavat luonnetta ja opetusta Kristuksen.

USF on sitoutunut Herrauden Jeesuksesta Kristuksesta ja integrointiin raamatullisen uskon ja oppiminen; se vahvistaa, että kristityt on kutsuttu jakamaan uskoaan muiden kanssa kautta elämään palvelun. Yliopisto on sidoksissa Yhdysvaltain baptistiseurakuntien, USA, ja on tyytyväinen opiskelijat tahansa uskon tai nimitys.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Kysymyksiä