Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

Johdanto

University of Southampton Malaysia avattiin EduCityssä (Johor) lokakuussa 2012. Yliopistolla on maailmanlaajuinen maine akateemisesta huippuosaamisesta ja se on perustajajäsen Russell-ryhmän tutkimusintensiivisissä Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoissa.

Southamptonin yliopisto on maailman 100 parhaan korkeakoulun joukossa. QS World University Rankings 2021 on sijoittanut Southamptonin yliopiston 90. sijalle maailmanlaajuisten yliopistojen joukossa, mikä tekee University of Southampton Malaysia parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston.

Malesian Southamptonissa tarjottavat ohjelmat ovat korkealuokkaisia maailmanlaajuisesti ja Isossa-Britanniassa. Olemme sijoittuneet numero 1 Iso-Britanniassa sähkö- ja elektroniikkatekniikkaohjelmaan (Guardian University Guide, 2021), numero 4 konetekniikkaan (The Times ja Sunday Times Good University Guide, 2020), numero 7 ilmailutekniikkaan (The Complete University) Opas, 2021) ja numero 11 tietojenkäsittelytieteelle (The Complete University Guide, 2021). Liiketoiminta-, johto- ja markkinointiohjelmamme on myös Britannian kymmenen parhaan joukossa Guardian University Guide 2020: n mukaan.

Opiskelijamme voivat hyötyä molempien maailmojen parhaat puolet opiskelemalla Malesiassa ja Isossa-Britanniassa. Yliopiston suunnitteluohjelmat ovat split-campus-ohjelmia: insinööritutkinnon opiskelijat opiskelevat 2 vuotta Malesiassa ja 2 vuotta Isossa-Britanniassa. Muiden ohjelmien opiskelijat voivat myös hakea tutkintojaan Isossa-Britanniassa milloin haluavat (1 + 2 ja 2 + 1 jakelumallia on saatavana).

Opiskelu University of Southampton Malaysia auttaa säästämään jopa 75% kustannuksista verrattuna ohjelmien suorittamiseen kokonaan Isossa-Britanniassa. Engineering split-campus -ohjelmat ovat 40% edullisempia. Suunnittelijaopiskelijamme maksavat ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelunsa Malesiassa Ringgit (MYR), ja he saavat 20%: n alennuksen siirtyessään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan suorittamaan kolmannen ja neljännen vuoden. Malesian kampuksella liiketalousohjelmia opiskelevat opiskelijat säästävät jopa 60 % brittiläisen tutkintomme kustannuksista, jos he päättävät suorittaa ohjelmat kokonaan Malesian kampuksella.

Opiskelijamme työskentelevät yhdessä maailman johtavien tutkijoiden kanssa pääsyn huippuluokan palveluihin ja globaaliin yhteistyöhön. Malesian kampuksella opiskeleville opiskelijoille tarjotaan sama kurssisisältö ja opetuksen laatu kuin Iso-Britannian opiskelijoille. Malesian kampuksen opiskelijat, kuten digitaalinen kirjasto ja uran verkkoseminaarit, voivat myös löytää monia resursseja ja tiloja, jotka ovat käytettävissä Ison-Britannian kampuksella. Uudessa Malesian kampuksella * on huippuluokan laboratoriot ja tilat, kuten Dry Research Lab, Design Studio, Computer Science Lab, Thermofluid Lab, Aero Lab ja Green Energy Lab. Ison-Britannian kampuksella olemme sijoittaneet 8 miljoonaa puntaa perustutkinto-opetus- ja projektilaboratorioihimme. 98% Southamptonin tutkinnon suorittaneista työskenteli työssä tai jatkoi opiskelua kuuden kuukauden kuluessa tutkinnon suorittamisesta (Graduate Output, 2017/18). Vastavalmistuneet ovat työskennelleet maailman johtavien yritysten, kuten Dysonin, Huawei Malesian ja JP Morganin kanssa.

Malesian Southamptonin yliopisto toivottaa opiskelijat syyskuussa 2021 tervetulleeksi uudelle kampuksellemme *, joka on osa EcoBotanic Cityä Johorissa. Uusi monikerroksinen kampus on rakennettu enintään 2000 opiskelijalle, ja siinä on huippuluokan laboratoriot, oppimis- ja virkistystilat poikkeuksellisen koulutuskokemuksen takaamiseksi. Opiskelijamme voivat nauttia elokuvista, ostoksista ja muusta monenlaisissa viihdepaikoissa useissa ostoskeskuksissa lähellä EcoBotanic Cityä. Kampuksemme on vain 40 minuutin ajomatkan päässä Singaporesta. Yliopiston opiskelijat nauttivat myös matkasta Kuala Lumpuriin tai muualle Malesiaan lyhyille viikonloppumatkoille kätevillä liikennejärjestelmillä.

* edellyttää korkeakouluministeriön hyväksyntää

Sijainnit

  • Johor Bahru

    No. 3, Persiaran Canselor 1, Kota Ilmu EduCity, 79200 Iskandar Puteri, Johor,, , Johor Bahru

  • Southampton

    Southampton, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kysymyksiä