Keystone logo
University of Trento – Faculty of Law

University of Trento – Faculty of Law

University of Trento – Faculty of Law

Johdanto

Vuonna 1984 perustettu Trenton yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on yksi johtavista yliopistoista Italiassa. Jatkuva sijoittaminen viiden parhaan Italian oikeuskoulun sekä tutkimukseen että opetukseen, Trenton oikeustieteellinen tiedekunta tuo lisäarvoa vertailevaan lähestymistapaan juridisiin opintoihin.

Trenton yliopistossa lakia opetetaan monimutkaisena todellisuutena, mukaan lukien kotimaiset, kansainväliset, ylikansalliset oikeudet ja niiden vastavuoroiset vuorovaikutukset. Tästä näkökulmasta vertaileva laki käytetään suositeltavana menetelmänä kotimaisten oikeusjärjestelmien ja erityisten oikeudellisten ilmiöiden tutkimiseen. Opiskeluoikeuden valitseminen Trentossa tarjoaa opiskelijoille haastavan oppimiskokemuksen, joka tuo opiskelijoille oikeuden oikeudenmukaisuuteen sekä vertailevassa että kansainvälisessä ulottuvuudessa.

Tätä taustaa vasten ja ottaen huomioon markkinoiden globalisaation ja kansainvälisten suhteiden lisääntymisen, Oikeustieteellinen tiedekunta käynnistää vuonna 2017/2018 uuden kolmen vuoden kandidaatin tutkinnon oikeudellisissa opinnoissa "Bachelor's Degree in Comparative, European and International Legal Studies" (tai CEILS), opetetaan kokonaan englanniksi. CEILS-ohjelman tavoitteena on yhdistää Trenton tiedekunnan eettisiin tekijöihin keskittyvä kansainvälinen ulottuvuus sekä eurooppalaisten ja kansainvälisten ammattihenkilöiden kysynnän lisääntyminen oikeudellisissa opinnoissa.

105882__ALE0718.jpg

Keräämällä kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​opiskelijoita ja käyttämällä kotimaisen ja kansainvälisen tiedekunnan kokemuksista saatuja huipputeknisiä opetusmenetelmiä CEILSin opiskelijat altistuvat erilaisille menetelmille, kurinpidollisille perinteille ja lainkäyttöalueille, kun taas kurssit ohjelman piiriin kuuluu laaja ala-alue ja parannetaan lain vertailevaa, kansainvälistä ja ylikansallista ulottuvuutta.

CEILS-opiskelijoilla on mahdollisuus hakea harjoitteluohjelmia kansallisissa ja kansainvälisissä oppilaitoksissa. Oppilaitosyhteisön monimuotoisuus lisää oppimissitoumustaan ​​ja tehostaa heidän yhteydenpitoaan muihin kulttuureihin heidän koulutusjakson aikana. Lopuksi, kun ohjelma on menestyksekäs, CEILS-tutkinnon suorittaneet voivat joko suorittaa täydennyskoulutuksen italialaisella tai kansainvälisellä maisteritutkinnolla tai aloittaa välittömästi uransa kansainvälisten ammattialojen markkinoilla.

Sijainnit

 • Trento

  Faculty of Law of the University of Trento via Verdi, 53, 38122, Trento

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä