Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

Johdanto

Wisconsin-Eau Claire -yliopisto on jatkuvasti luokiteltu 10 parhaan julkisen keskilänsiyliopiston joukkoon, ja se on tunnustettu kansallisesti korkealaatuisten tutkijoiden ja korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin perusteella. Riveihimme kuuluu tunnettuja tutkijoita ja palkinnonsaajia, ihmisiä, jotka ovat intohimoisia älyllisiin pyrkimyksiinsä, kriittisiä ajattelijoita ja innovaattoreita, jotka ovat sitoutuneet olemaan vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa ja parantamaan sitä.

Kampuksemme tarjoaa kauniit puitteet asumiselle ja oppimiselle. Tiedekuntamme ja henkilökuntamme tarjoavat opastusta, inspiraatiota ja sellaista haastetta, joka tekee koulutuksesta poikkeuksellisen. Vuosisata menestyneitä Blugoldeja ympäri maailmaa tarjoaa todisteita siitä, että elämä muuttuu ja merkityksellinen ura aloitetaan täällä.

Emme poikkea rajojen ylittämisestä. Wisconsinin yliopistossa - Eau Claire, kirjoitamme kirjoitetut uudestaan, saavutamme käsittämätöntä ja keksimme käsittämättömän. Uskomme, että avoin mieli ei vain avaa ovia, vaan avaa loistoa ja muutosta. Jokaisen Blugoldin ytimessä on myötätunto. Ja kun omaksumme erimielisyytemme, muutamme näkökulmiamme ja työskentelemme tiiminä, olemme voima, johon on laskettava - kaikki on mahdollista.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Eau Claire

    Garfield Avenue,105, 54701, Eau Claire

    Kysymyksiä