Keystone logo
© BIMM University
University of York

University of York

University of York

Johdanto

Tietoja yliopistosta

University of York perustettiin huippuosaamisen, tasa-arvon ja kaikkien mahdollisuuksien periaatteille vuonna 1963 vain 230 opiskelijan kanssa. Siitä lähtien meistä on tullut yksi maailman johtavista yliopistoista, jotka ovat saavuttaneet maineen akateemisena voimalaitoksena, jossa selkeä keskittyminen huippuosaamiseen on taannut kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen pidempään vakiintuneiden instituutioiden rinnalla.

Akateeminen erinomaisuus

Olemme eliitti Russell-yliopisto-ryhmän jäseniä. Olemme dynaaminen, tutkimusintensiivinen yliopisto, joka on sitoutunut kehittämään hengenpelastus löytöjä ja uutta tekniikkaa vastaamaan joihinkin kiireellisimpiin globaaleihin haasteisiin.

Nykyään on yli 30 akateemista osastoa ja tutkimuskeskusta, ja opiskelijakunta on laajentunut yli 18 000: een.

Yliopiston strategia

Vuonna 2014 varatoimitusjohtaja Koen Lamberts johti yhteistyössä koko henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa uuden yliopistostrategian kehittämistä. Tämä strategia ohjaa ja informoi toimintaamme vuoteen 2020 asti.

Keskeiset tavoitteet

  1. Olla maailman johtava tutkimus
  2. Tarjoaa erinomaista opetusta ja oppimista
  3. Tarjoaa kaikille opiskelijoillemme erinomaisen ja arvokkaan kokemuksen

Tukitavoitteet

  1. Olla riittävän suuri ollakseen erinomainen, joustava ja taloudellisesti kestävä
  2. Järjestetään tehokkaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla
  3. Toimia tehokkaasti muiden organisaatioiden ja sidosryhmien kanssa

Palkinnot ja saavutukset

University of York on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan korkea-asteen koulutuksen menestystarinoita. Perustamisestamme vuonna 1963 lähtien olemme johtaneet jatkuvalle korkealle sijoitukselle Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja olemme yksi vain kuudesta sodanjälkeisen yliopiston joukosta, jotka ovat esiintyneet maailman 100 parhaassa joukossa.

119039_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpg

Kampus ja kaupunki

Sijaitsee kävelymatkan päässä Yorkin keskustasta, turvallinen ja viehättävä Heslington-kampuksemme asuu yhdeksälle korkeakoulumme ja useimmille osastoillemme. Meillä on myös useita osastoja, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa historiallisessa Kuninkaan kartanossa.

Viime vuosina 500 miljoonan punnan kampuksen laajennuksemme on avannut seitsemän uutta rakennusta, mikä on lisännyt kapasiteettiamme opiskelijamäärälle ja tarjonnut lisää maailmanluokan palveluita 2000-luvulle. Kestävyys on avainasemassa tässä kunnianhimoisessa kehityksessä.

Kuinka yliopistoa johdetaan?

Kun kuvataan yliopiston toimintaa, on tärkeää ymmärtää, miten yliopistoa hallitaan ja miten sitä johdetaan.

hallintotavan

Kaikilla yliopistoilla on hallintoelin, jonka tehtävänä on valvoa heidän toimintaansa, määrittää tulevaisuuden suunta ja seurata edistymistä strategisten tavoitteiden suhteen. Yliopiston hallintoelimenä on neuvosto.

Neuvoston vastuulla on myös varmistaa, että olemme taloudellisesti kestäviä ja että noudatamme lakisääteisiä velvoitteitamme. Se tekee lopullisen päätöksen asioista, joilla on merkittävä vaikutus yliopistoon

johto

Samalla kun neuvosto hoitaa seuranta- ja valvontatehtävän hallintoelimenä, se siirtää yliopiston operatiivisen toiminnan hoitavalle varapuheenjohtajalle ja presidentille.

Varapääministeri ja presidentti hoitavat vastuunsa vanhempien kollegoidensa tuella, jotka kokoontuvat kahdesti kuukaudessa yliopiston johtokunnan jäseniksi.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • York

    University of York York YO10 5DD, , York

Kysymyksiä