We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Johdanto

Ei ole väliä missä ne ovat peräisin, meidän valmistuneet ovat seuraavan sukupolven kansalaisten valmis luomaan terveemmän, älykkäämpiä ja elinvoimainen elämäntapa. Olet tullut näin pitkälle. Ei ole rajoja, jossa voit mennä tästä.

Lämmin Etelä vieraanvaraisuus. Innovatiivinen opetusohjelmia. Kaunis kampuksen rakennusten vanhan maailman charmia. Mukava oleskelutilat. Haluat Korkeakouluopetuksen täynnä uusia kokemuksia, haastavia kursseja ja ystävällinen tiedekunnan. Olet valmis jotain erilaista, joka tuntuu kodilta - jotain suurta, joka tuntuu pieni. Se on onnistunut sekoitus löydät University of South Carolina.

Sydämessä sijaitseva osavaltiossa South Carolina, University of South Carolina on merkittävä tutkimus yliopistossa, jossa opiskelijat valmistautua olemaan huomisen johtajia, luovia ongelmanratkaisijoita ja innovatiivisia ajattelijoita.

The University of South Carolina sijainti antaa sinulle pääsyn maailmanluokan taiteen, kulttuurin ja viihteen tapahtumia, sekä laaja harjoittelun sivustoja liike, terveydenhoito-, tuotanto- ja hallitus. Vuonna Columbia metron alueella, löydät NBC, ABC ja CBS tytäryhtiöiden; sairaalat, lääke- ja vakuutusyhtiöt; ei-voittoa, web-kehitys yritykset, asianajotoimistot, mainostoimistot ja kansainväliset yritykset, kuten Citibank, Honeywell, International Paper, Trane, Michelin, Pirelli Cables ja Bose, muun muassa jotka ovat tyytyväisiä voit saada käytännön työkokemusta.

Kävelymatkan päässä kampus, voit maistella hienoja ravintoloita kuten Groucho n tai Eilinen sekä yöelämää ja hauskoja putiikkeja ja kauppoja Five Points alueella. Cool Pavut, paikallisesti omistama kahvi paikalla, usein toimii myöhäisillan tutkimuksen ajanviettopaikka. Tai, kokeile huippuluokan gallerioita ja ravintoloita koko CONGAREE Vista. Maistele teatterit, elokuva taloja, naapuruston festivaaleja, maanviljelijöiden markkinat, ulkoilmakonsertteja, Riverbanksin eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha, julkinen veistos tiloissa, taidegallerioissa ja museoissa. Yritä ulkoiluharrastuksissa kuten melontaa, kalastusta tai melontaa Columbian kolme jokea ja kävely, juoksu, pyöräily tai vaellus meidän puistoissa ja viheralueiden.

The University of South Carolina on

Perustettu vuonna 1801 32971 yhteensä opiskelijat 270000 ylpeä alumnit asuvat ympäri maailmaa Opiskelijat kaikissa 50 osavaltiossa ja 100 + maissa # 52 Top Public University (US News and World Report, 2016) 47 Kansallisesti sijoittui ohjelmat # 1 Perustutkinto kansainvälisen liiketoiminnan ohjelman (US News and World Report, 2016) # 43 Best Perustutkinto Business Ohjelmat ( US News and World Report, 2016)

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Columbia

    1705 College Street, 7th Floor Columbia, SC 29208, 29208, Columbia

Kysymyksiä