Keystone logo
University of Pittsburgh BS BIOINFORMATIIKASSA
University of Pittsburgh

BS BIOINFORMATIIKASSA

Pittsburgh, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Bioinformatiikka on laskentatyökalujen teoria, soveltaminen ja kehittäminen ongelmien ratkaisemiseksi ja hypoteesien luomiseksi kaikilla biologisten tieteiden alueilla. Biologia genomin jälkeisessä maailmassa on muuttunut ja jatkuu pitkälti laboratorioihin perustuvasta tiedeestä kokeellisen ja informaatiotieteen integroivaksi tiedoksi. Bioinformatiikka on edistänyt biologian kehitystä tarjoamalla työkaluja, jotka käsittelevät liian suuria ja / tai monimutkaisia aineistoja manuaalista analyysia varten.

Esimerkkejä joistakin näistä työkaluista ovat kokonaisten genomien DNA-sekvenssin kokoaminen, geenien etsimisalgoritmit, mikropiirre-ilmentymisanalyysi, molekyylijärjestelmien mallinnus ja biomarkkerien löytäminen massaspektreistä. Laskennalliset työkalut ovat keskeisiä biologisten tietojen organisoinnissa, analysoinnissa ja keräämisessä makromolekyylien, solujen ja järjestelmien tasolla.

Tämän vuoksi on kasvava tarve koulutetuille ammattilaisille, jotka ymmärtävät biologian ja tietojenkäsittelyn kielet. Perinteisemmissä ohjelmissa koulutetuilla biologeilla ei välttämättä ole työtietoja tilastoista ja algoritmeista, kun taas perinteisemmissä ohjelmissa koulutetuilla tietojenkäsittelytietäjillä ei välttämättä ole työtietoa kentällä tarvittavasta kemiasta ja biologiasta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Bioinformatiikan kandidaatti - STEM nimetty
    • Chicago, Yhdysvallat
  • Bioinformatiikan kandidaatti
    • Lewiston, Yhdysvallat