Keystone logo
UPSAT

UPSAT

UPSAT

Johdanto

UPSAT , yksityinen Terveystieteiden tiedekunta, on perustettu vuonna 2001. Se on edelläkävijä hoitohenkilöstön yliopistossa Tunisiassa.

UPSAT on ensimmäinen yksityinen ensihoitajakorkeakoulu, jonka korkeakoulu- ja tiedeministeriö sekä terveysministeriö ovat tunnustaneet.

UPSAT tiedekunta, UPSAT on tunnustettu korkeakoulututkinnonsa erinomaisuudesta ja tutkinnon suorittaneiden korkeasta pätevyydestä.

Tunnettavuudellaan tarjoama laadukas koulutus takaa tutkinnon suorittaneiden työllistyvyyden Tunisiassa ja ulkomailla.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário


Integroimalla "Honorisin", ensimmäisen yleiseurooppalaisen yksityisten yliopistojen verkoston, UPSAT ottaa käyttöön kansainvälisen mittakaavan, joka antaa sille keinot pitää kurssi huipputasolla.

Honoris-verkoston panos heijastuu opetusvälineiden ja -tekniikoiden nykyaikaistamisessa, koulutuksen sisällön monipuolistamisessa ja uusien yrittäjyys-, digitaali- ja viestintätaitojen integroinnissa.

Kaikki tämä ollakseen sopusoinnussa kansainvälisten standardien kanssa ja valmistaessamme tutkinnon suorittaneita kansallisten ja kansainvälisten työmarkkinoiden vaatimuksiin.

UPSAT onnistuu tehtävässään valittujen ja vähentyneiden opiskelijaryhmien kautta, rikkaana opetuksena, jossa yhdistetään sairaalakäytäntö ja käytännöllinen työskentely luennoilla, korkean tason tiedekunnan ja Afrikassa ainutlaatuisen lääketieteellisen simulaatiokeskuksen kanssa.

Keskuksessa on erittäin uskolliset mallinuket ja joukko korkeasti koulutettuja kouluttajia.

Tämän keskuksen kautta UPSAT tarjoaa näille opiskelijoille mahdollisuuden vahvistaa koulutustaan menettelytasolla sekä tietotaitoa ja tietotaitoa koskevaa suunnitelmaa.

UPSAT tarjoaa koulutusta kolmessa korkeakoululaitoksessa, jotka sijaitsevat Tunisiassa, Tunisissa, Soussessa ja Sfaxissa.

Valvontaviranomaiset ovat hyväksyneet kaikki kolme tiedekuntataitoa ja ne ovat erikoistuneet tieteiden ja ensihoidon tekniikan alalle.

Jokainen näistä kaupungeista edustaa Välimeren rannalla historiaansa ja menneisyyttään sivilisaatioiden sulatusaikaa ja kulttuurien ja uskontojen sekoittumista nuoressa, suvaitsevaisessa ja avoimessa Tunisiassa, jossa synagogat, katedraalit ja moskeijat ovat samanaikaisesti olemassa.

tehtävä

Laadukkaasti UPSAT jatkuvasti kouluttamaan parhaat standardit, terveydenhuollon ammattilaiset, joilla on vahvat taidot ja jotka pystyvät helposti integroimaan käytännön muutokset ja ammattiensa kehityksen.

visio

UPSAT pyrkii olemaan ja pysymään Afrikan lippulaivana akkreditoidun ensihoitajan korkea-asteen koulutuksessa, avoinna kansainväliselle, sopeutumaan muutoksiin ja vastaamaan alan vaatimuksia.

Arvomme

125753_nosvaleurs.png

UPSAT etu

1. Vastaavasti hyväksytyt ja hyväksytyt tutkintotodistukset

UPSAT on tunnustettu korkeakoulu- ja tiedeministeriön sekä terveysministeriön toimesta. Se on ottanut käyttöön LMD- järjestelmän vuoden 2010 alusta. UPSAT valitsee opiskelijansa kandidaatin tutkinnon suorittaneista ja sen myöntämät tutkintotodistukset hyväksytään vastaavasti .

2. Kansainvälinen avaaminen

Integroimalla " Honorisin ", ensimmäisen yleiseurooppalaisen yksityisten yliopistojen verkoston, UPSAT ottaa kansainvälisen mittakaavan, joka antaa sille keinot pysyä huipputasolla .

3. Taitojen mukainen koulutus

Tavoitteenamme on antaa nuorille valmistuneille mahdollisuus siirtyä nopeasti työvoimaan ja integroida terveydenhuoltopiiri helposti.

4. Pätevä ja huomaavainen hallintotiimi

Akateemikot ja asiantuntijat, joilla on todistettu kokemusta korkea-asteen koulutuksesta ja terveydestä. Heidän tehtävänään on toivottaa opiskelijat tervetulleiksi , neuvoa ja tukea heidän uransa ajan.

5. Pätevä oppilaitos

Laitoksemme käyttävät opetushenkilöstöä, jossa on suurin osa yliopisto-sairaalan professoreista , mukaan lukien vakuutettujen erikoisuuksien johtajat . Kokenut ensihoitaja tuo kokemuksensa ja käytännön tietonsa valmistaakseen tutkinnon suorittaneita sosio-ammatilliseen ympäristöön.

6. Moderni ja mukautettu tila

UPSAT tarjoaa opiskelijoilleen nykyaikaisen infrastruktuurin, varustettuna teknologisilla välineillä ja erikoistuneilla laboratorioilla, jotka edistävät kollektiivista ja yhteistyöhaluista tiedustelua.

7. Ainutlaatuinen lääketieteellisen simulaation keskus Afrikassa

Honoris-verkon lääketieteellinen simulaatiokeskus on varustettu tekniikoilla, jotka mahdollistavat melko todelliset tilanteet.

8. Tiukka valvonta harjoittelujakson aikana

Opiskelijamme hyötyvät hyvin varhain ammatillisesta tilanteesta yliopistollisten sairaalakeskusten ja klinikoiden kanssa, jotka liittyvät instituutioihimme yleissopimusten kautta.

9. Palkitseva kokemus

Rikas sisäisten ja ylimääräisten muros-ohjelmien ohjelma täydentää virallisia ohjelmia. Ohjelma sisältää vierailut, työpajat, koulutuspäivät , tiedotustilaisuudet, seminaarit ja opintomatkat.

10. Menestysaste yli 95%

Valmistumisaste vuodessa ja valmistumisaste yli 95% ilmoittautuneista.

125755_people-woman-coffee-meeting.jpg

Startup Arkistokuvat / Pexels

laitokset

UPSAT Tunis

 • Perustettu vuonna 2005 Tunisiassa, poliittinen, hallinnollinen ja taloudellinen pääoma,

 • Toteutettu keskustaan lähellä lääketieteellistä simulaatiokeskusta,

 • Sovittu lähellä olevien suurimpien yliopistollisten sairaaloiden ja klinikoiden kanssa,

 • Onko laboratorioita erikoisuuden mukaan varustettu,

 • Muutoksenhaku pedagogisiin koordinaattoreihin, sairaala-yliopiston alan valaisimiin ja pätevään ensihoitoon,

 • Yli 1158 valmistunutta sen perustamisesta lähtien.

 • Annetut tutkinnot:
  • Lisensointi: Anestesian elvytys, fysioterapia, optiikka ja silmälasit, ortopedia, hoitotyö ja kuvantaminen sekä sädehoito.
  • Master: Edistynyt iässä, vammaisuudessa ja fyysisessä toiminnassa.

Opetushenkilöstö UPSAT Tunis

59
Yliopistoprofessorit
30
Sairaalan ja yliopiston assistentit
13
Korkeakoulututkinnon professorit ja luennoitsijat
11
Assistentit ja assistenttimestarit
20
Lääkärit ja proviisorit
45
Terveysalan ammattilaiset

UPSAT Sousse

UPSAT on perustettu vuonna 2002 Soussen yliopistokaupungissa, kaupungin keskustassa, lähellä kaikkea yliopistosairaalaa ja -sairaalaa, jonka kanssa sitä sitovat yleissopimukset. UPSAT on yksityinen korkeakoulu, joka on erikoistunut ensihoitajien koulutukseen. Vuonna 2002 kaksi ensimmäistä ministeriötä, nimittäin terveysministeriö ja korkeakouluministeriö, tunnustivat sen ensimmäisenä sellaisenaan. Sittemmin useita tutkinnon suorittaneita on tullut työmarkkinoille Tunisiassa tai ulkomailla .
Tavoitteenamme on antaa nuorille valmistuneille mahdollisuus siirtyä nopeasti työvoimaan ja integroitua helposti terveydenhuollon piiriin.

UPSAT tarjoaa opiskelijoilleen nykyaikaisen infrastruktuurin, joka on mukautettu laadukkaan koulutuksen vaatimuksiin: tilavat, ilmavat ja ilmastoidut luokkahuoneet, erikoistuneet laboratoriot, jotka ovat runsaasti ja riittävän varustettuja käytännön toimintojen tarpeisiin, sekä kirjasto viitetiedot erikoistuneissa aikakauslehdissä. Se tarjoaa heille myös Internet-ympäristön tutkia ja valmistaa henkilökohtaista työtä, jonka he ovat antaneet opettajille.

UPSAT Soussen opetustiimi

37
Yliopistoprofessorit
24
Sairaalan ja yliopiston assistentit
6
Korkeakoulututkinnon professorit ja luennoitsijat
6
Assistentit ja assistenttimestarit
13
Lääkärit ja proviisorit
32
Terveysalan ammattilaiset

UPSAT Sfax

Vuonna 2007 perustettiin Sfaxissa, eteläisen Tunisian pääkaupungissa. Sfaxin terveystieteellinen tiedekunta sijaitsee lähellä kahta kaupungin yliopistosairaalaa, nimittäin chu hedi chaker ja chu habib bourguiba. Tiedekunta on tehnyt kumppanuussopimuksia:

 • Jotkut yksityiset klinikat

 • Tunisen lääketieteellinen simulointikeskus

 • Mahresin alueellinen sairaala

 • Sfaxin lääketieteellinen urheilukeskus

 • Sfax-moottorin haittojen keskipiste

 • Sfaxin perushoitokeskus

Opetushenkilöstö UPSAT Sfax

34
Yliopistoprofessorit
24
Sairaalan ja yliopiston assistentit
2
Korkeakoulututkinnon professorit ja luennoitsijat
3
Assistentit ja assistenttimestarit
6
Lääkärit ja proviisorit
28
Terveysalan ammattilaiset

Sijainnit

 • Tunis

  38, rue de Cologne, Lafayette, 1002, Tunis

 • Sousse

  Rue du Commandant Bejaoui, Sousse, 4000, Sousse

  • Sfax

   Km 0.5, الكلية الخاصة للعلوم شبه الطبية، Route Manzel Chaker, Sfax 3000, Tunisia, 3000, Sfax

   Kysymyksiä