Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Johdanto

Huolehtia oman tulevaisuuden. Tule Bull.

Klo USF Sarasota-Manatee, uskomme henkilökohtainen lähestymistapa oppimiseen tekee kaikki ero. Kun liityt yhteisöömme, olet enemmän kuin vain yksi oppilas. Keskitymme sinua joka askeleella: löytöjä, kasvuanne, unelmiesi.

Olevia Pride

92 prosenttia valmistuneista ovat "erittäin tyytyväinen" tai "tyytyväinen" heidän kokemus. On yli 30 opiskelija seurojen ja järjestöjen, myös soutu. Meidän opiskelijat nauttia henkilökohtaisesta koulutusta, opiskelija-to-tiedekunnan suhde 13: 1. On yli 17000 alumni alueella. Siesta Key, kansakunnan numero 1 ranta on vain lyhyen ajomatkan päässä kampuksella. 8 10 USFSM tiedekunnan pitää mahdollisimman suurta alallaan. USFSM tarjoaa yli 100 työharjoitteluun ja tutkimusta mahdollisuuksia opiskelijoille. USF Sarasota-Manatee on yli 300 työntekijää, jotka auttavat palvelemaan ilmoittautuminen 2041.

Etsi intohimosi.

Tämä voi olla Bulls Maa, mutta emme ole tyypillinen lauman. Räätälöimme koulutuspolut jokaisen opiskelijan tavoitteita ja etuja. Tiedämme kaikki nimen ja meillä on vakiintunut tukijärjestelmä omistettu menestykseen - jopa aloittamisen jälkeen päättyy.

Kävellä Bulls.

Tarjoamme sinulle varsinaisessa merkityksessä paikka luonnonkauniilla kampuksen pitkin Sarasota Bay. Mutta älä ota meitä siitä - talk oman ikäisensä avoimessa talo tai kampus kiertue! Tutustu hallit, kuva itsestäsi luokkahuoneessa ja täyttävät nykyiset opiskelijat ja tiedekunnan ymmärtää, miksi niin monet rakastumaan USFSM.

Tutustu alueen.

Olemme sijaitsee sydämessä Sarasota ja Manatee maakunnissa, missä on koskaan ole asioita tai paikkoja tutkimaan. Välillä maailmankuulu rannat, kansallisesti hyväksyttyjen laitosten, ulkoilua, runsas yöelämä ja paras taiteen ja viihteen - kaikki muutaman kilometrin kampuksen - USFSM tarjoaa paljon enemmän kuin perinteinen kotikaupunki kampus.

Aloita tutkimus.

USFSM n Biology-ohjelma käyttää off-site labs sijaitsevat Mote Marine Laboratory. Opi ammatti tutkijoiden ja tiedemiesten saada reaalimaailman, käytännön kokemuksiin.

Innovatiivisuuteen.

Toivoen mukana alalle? Tullut johtava Kirjastotietokannat hyödyntämällä USFSM n Culinary Innovation Lab, state-of-the-art opetuksen laitos Lakewood Ranch.

Sijainnit

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Kysymyksiä