Bachelor of Science in ravitsemistoiminta hallinta
University of Technology, Jamaica (UTech)
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Kingston, Jamaika
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
BSc. Food Service Management
FILOSOFIA SELVITYS
Kandidaatiksi tietenkin Food Service Management tavoitteena on kehittää opiskelijoille, jotka voivat olla tehokkaita johtajia valmisteluun ja tarjoilun kansallisella, alueellisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämä huipentuu jatko kehittää taitoja, jotka mahdollistavat heille tarjota palveluita, joilla saavutetaan asiakastyytyväisyys.
Opetussuunnitelma korostaa johdon johdolla elintarvikepalvelutoimiin ja tarkoituksena on kehittää käytännön, teknisiä ja johtamistaitoja. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka haluavat tulla johtajien ja esimiesten sekä ravitsemusalan laitoksille.
Opinto TAVOITTEET
Tavoitteet Food Service Management tutkinto ovat:
- Tuottamaan tutkinnon kanssa tarvittavat taidot ja osaaminen, jotka täyttävät alan kysyntä ammattikokkien, ja Food Service Operation johtajat.
- Osallistutaan kansallisiin ja alueellisiin kasvua ja kehitystä ravitsemistoiminta alaa tarjoamalla opiskelijoille, jotka ovat innovatiivisia, luovia ja yrittäjyyteen, jotka kehittävät omia yrityshankkeita, luoda työllisyyttä Karibian yhteisön.
- Tuottaa opiskelijoille, jotka pystyvät tekemään merkittävästi teknologian ja innovatiivisten muutosten, joita nykyisin esiintyy teollisuuden kansainvälistä tutkimus- ja tietotekniikka.
- Voit luoda ammattimaisia nivelten tutkinnon teollisuuden kautta osuuskunta koulutus, oppisopimuskoulutus ja ammatillinen konferensseja.
Kurssien suunnittelussa
Neljän vuoden Bachelor of Science tutkinnon kurssin Food Service Management on suunniteltu täyttämään tarpeet ravitsemistoiminta alan työmarkkinoilla. Opetussuunnitelma korostaa johdon johdolla elintarvikepalvelutoimiin ja tarkoituksena on kehittää käytännön, teknisten ja johtamistaitoja tutkinnon, joka voi kilpailla muiden ravitsemistoiminta valmistuneet paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti. Se on suunniteltu ensisijaisesti henkilöille, jotka haluavat tulla johtajien ja esimiesten ruokapalvelujen laitoksista.
BSc. FSM Tutkinto tarjoaa kaksi (2) erikoisalansa ja kolme (3) pienet tarjoukset. Kokonaismäärä luottoja kurssi on 140. Kaikki moduulit Years 1 & 2 on yhteinen. Years 3 & 4 opiskelijat ovat heidän erikoistunut vaihtoehtoja tai vähäisiä.
Erikoisaloja ovat:
- Ruoka ja juoma Management
- Culinary Arts and Management
Vähäinen tarjonta tulee olemaan alueilla:
- markkinointi
- Tietotekniikka
- Kokoukset ja Special Events Management
Opiskelija täytettävä kaksi kesää ammatillista työkokemusta (vähintään kymmenen viikon jokaiselle Summer), joka voidaan tehdä paikallisesti tai ulkomailla. Käytännön käytännön n koulutusta tehdään Lillian ravintolassa, Ruoka ja juoma koulutus facility Utech kampuksella.
Opiskelijat voivat olla mahdollisuuksia kansainvälisten kokemusten kautta ammatillisen harjoittelu- ja kansainvälisen keittiön kurssin.
OHJELMA MODE
Food Service Management Degree Kurssi tarjotaan koko ajan neljän vuoden aikana.
Maahantulossa käytetyistä menetelmistä
Tulee kolme (3) menetelmät pääsyn kurssin:
Normaali Entry - Hakija, joka täyttää yliopiston normaalia ylioppilastutkinnon vaatimukset ja on onnistunut haastattelussa. Tämä hakija tulee syötä kurssin of Tutkimuksen at Year 1.
Aikuiset Entry - Hakijan yli 25-vuotiaita, joka ei ole täyttänyt yliopiston ylioppilastutkinnon vaatimus, voidaan hyväksyä osaksi Vuosi 1 Kurssin avulla hankitun osaamisen arviointi (PLA) reitti. Opiskelija toimii PLA koordinaattori ja osoitetaan ohjaaja kehittää salkun osoittaa tietämystä vastaa yliopiston ylioppilas- standardeja ja / tai saada PLA kunnian työstä erikoistumisen.
Tarkennettu mainospaikat - Hakea, monipuolinen sijoittaminen ovat ne hakijat yliopiston muista hyväksytyistä oppilaitoksista, jotka voidaan myöntää moduuli poikkeuksia ja jatko opinto. Opiskelijat, jotka hyväksytään kautta kehittynyt sijoitus menetelmää, tulee etenemään Vuosi 3 kurssin. Joissakin tapauksissa kuitenkin, hakijoiden on velvollinen ryhtymään tarvittaviin täydennyskurssit tyydyttää vaatimukset tutkinnon.
Haastattelussa hakijoille edellyttää asianomaisten alueiden erikoistumista ja / tai alaikäisiä. Opiskelijat, jotka myönnettiin kehittyneitä sijoitus muiden toimielinten tulee kurssin Vuosi 3 ja olisi jo julistaneet suurta entisellä toimielimissä. Niitä vaadittaisiin tekemään yhden harjoittelun aikana vain, koska he olisivat jo valmiiksi kaksi harjoittelupaikkaa aikoja yhteensä 10 viikkoa.
Huomaa, että kaikki opiskelijat saapuvat kautta kehittynyt sijoitus tulee suorittaa 85% niiden ylemmän tason moduulit Utech saadakseen Utech tutkinto.
Kokemuksellinen oppiminen VAATIMUKSET
Opiskelijat Vuodet 2 ja 3 Mikronesian tutkintoa, tulee täytettävä työharjoittelun yli kaksi kesää, kymmenen (10) viikkoa kerrallaan, hyväksytyssä vieraanvaraisuus tai matkailu organisaatio, paikallisesti tai ulkomailla.
Tavoitteet Schoolin työharjoittelu moduuli ovat:
- Auttaa kehittämään opiskelijoiden potentiaali takaamalla heille mahdollisuuden työskennellä Food Service Management liittyvillä aloilla.
- Yhteyshenkilönä toimiminen teollisuuden tehdä elinkelpoisia, taloudellisen ja tuotannollisen panoksen järjestöjen kautta harjoittelijoita.
- Ota organisaatiot arvioimaan mahdollisia tutkinnon.
- Paranna opiskelijoiden käytännön kokemusta ravitsemistoiminta hallinta.
Onnistuneen työharjoittelun on pakollista tutkintotodistuksen.
PÄÄSYVAATIMUKSET
Voidakseen saada ottamista Food Service Management tutkinto (LuK. FSM), hakijoiden on täytettävä vähintään seuraavat yliopisto ylioppilastutkinnon vaatimukset: a) heillä viisi (5) CXC- Yleinen Taitotaso kulkee tai vastaava laadut I, II tai III (luokka III hyväksytään kesäkuussa, 1998) tai GCE 'O' tasot , tasot, B & C Englanti kieli, matematiikka ja kolme (3) muita aiheita. (Etusija annetaan hakijoille Foreign Language).
b) Hyväksytty tunnustukset haastattelu.
Merkittävän tutkimushankkeen
Opiskelijan tulee suorittaa integroiva tutkimus muodossa merkittävän tutkimushankkeen. Täydentääkseen Opinnäytetyön tarkoituksena on:
- Otetaan opiskelijoita enemmän teollisuuteen liittyviä ongelmanratkaisu
- Integroi teoreettinen ja käytännön näkökohtiin tutkimus
- Kannusta itseohjautuvaa oppimista
- Edistää joukkue oppiminen
- Varmista, että opiskelijat voivat osoittaa ymmärrystä tutkimusmenetelmät
Opiskelija on velvollinen esittämään havainnot niiden tutkimushankkeita henkilöt vieraanvaraisuus ja matkailualan sekä osallistua School vuotuinen vieraanvaraisuus ja matkailun EXPO asentamalla näyttö, joka keskittyy niiden merkittävän tutkimushankkeen.
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Bachelor in Food System: Johtaminen, kestävä kehitys ja tekniikat
- Parma, Italia