Keystone logo
UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

Johdanto

Texasin yliopisto San Antoniossa on monikulttuurinen tutkimusyritys, jossa on yli 34 000 opiskelijaa. Se on San Antonion pääkaupunkiseudun suurin yliopisto, jolla on neljä kampusta ympäri kaupunkia.

Texasin yliopisto San Antoniossa on omistettu tiedon edistämiselle tutkimuksen ja löytämisen, opettamisen ja oppimisen, yhteisön sitoutumisen ja julkisen palvelun avulla. Saapumis- ja huippuosaamisen instituuttina Texasin yliopisto San Antoniossa omaksuu monikulttuuriset perinteet ja toimii henkisten ja luovien resurssien keskuksena sekä katalysaattorina sosioekonomiselle kehitykselle ja henkisen omaisuuden kaupallistamiselle - Texasille, kansakunnalle ja maailmalle. .

Texasin yliopisto San Antoniossa, latinalaisamerikkalainen palveleva instituutio, joka sijaitsee globaalissa kaupungissa, joka on ollut vuosisatojen ajan kansojen ja kulttuurien risteysalue, arvostaa monimuotoisuutta ja osallisuutta yliopiston elämän kaikilla osa-alueilla. Yliopisto on sitoutunut lopettamaan sukupolvien syrjinnän ja epätasa-arvon, koska se on nimenomaisesti perustettu edistämään meksikolaisten amerikkalaisten ja muiden aliedustettujen yhteisöjen koulutusta. Texasin yliopisto San Antoniossa, johtava julkinen tutkimusyliopisto, edistää akateemista huippuosaamista vuoropuhelu-, löytö- ja innovaatioyhteisön kautta, joka ottaa huomioon kunkin äänen ainutlaatuisuuden.

Sijainnit

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Kysymyksiä