Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Johdanto

University of Wisconsin-Madison on kansallinen voimanpesä kielikoulutuksen ja tutkimuksen suhteen. Yliopisto tarjoaa säännöllisesti opetusta yli 60 kielellä vuoden aikana, mukaan lukien yli 45 kieltä, joita opetetaan säännöllisesti lukuvuoden aikana, ja lisäksi yli 20 kieltä, joita opetetaan kesällä Wisconsin Intensive Summer Language Institutesin kautta.

Kielien opiskelu on keskeinen osa Wisconsin-kokemusta, joka valmistaa Wisconsinin yliopiston -Madison -opiskelijoita tulemaan erinomaisiksi johtajiksi, jotka ovat mukana paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti. Itse asiassa Wisconsin-Madisonin yliopistossa on enemmän perustutkintoa suorittavia, jotka opiskelevat muulla kielellä kuin englannilla kuin mikään muu yliopisto Yhdysvalloissa, kun ensimmäinen ja toinen pääaine otetaan huomioon.

Omistettu tiedekuntamme Wisconsinin yliopistossa - Madisonin kielten, kirjallisuuden, kielitieteen ja kulttuurien osastot, jotka ovat yhteydessä yliopiston kansainvälisten ja alueellisten tutkimusten keskuksiin, ovat maailmankuuluja tutkijoita, joilla on tutkimusosaamista ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Madison

    Madison, Yhdysvallat

    Kysymyksiä