Keystone logo
Valdosta State University

Valdosta State University

Valdosta State University

Johdanto

Tervetuloa Valdostan osavaltioon, kattavaan yliopistoon - mikä tarkoittaa, että tarjoamme osakkuus-, kandidaatti-, jatko- ja tohtorintutkintoja - joka palvelee Etelä-Georgian sydäntä yhdessä sen suurimmista kaupungeista.

Rakastamme palmuja, eläviä tammia, suihkulähteitä ja aurinkoisia päiviä etupihalla. Opiskelijamme rakastavat kokemuksia, henkilökohtaista tiedekunnan vuorovaikutusta ja ainutlaatuisia kokemuksia, kuten perustutkintotutkimus Florida Keysissä. Valdosta State University sijaitsee vain viidentoista minuutin ajan Floridan osavaltion yläpuolella ja tarjoaa valtion opetusta Floridan, Etelä-Carolinan, Alabaman ja Tennesseen asukkaille.

Valdostan osavaltio tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet - suuren yliopiston laajat akateemiset, kulttuuriset ja sosiaaliset mahdollisuudet sekä pienet luokat ja pienistä oppilaitoksista löytyvän henkilökohtaisen huomion.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Valdosta

    North Patterson Street,1500, 31698, Valdosta

    Kysymyksiä