Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

Johdanto

Vuonna 1861 perustettu Vassar College on erittäin valikoiva, asuinrakennus, yhteiskoulun taiteellinen korkeakoulu. Vassar on jatkuvasti maan parhaiden taiteiden korkeakoulujen joukossa tunnettu uraauurtavista saavutuksista koulutuksessa, opetussuunnitelmien innovaatioiden pitkästä historiasta ja kampuksensa kauneudesta.

Vassar College tehtävänä on tehdä saataville "perusteellisen, oikeasuhteisen ja liberaalin koulutuksen keinot", joka innostaa jokaista yksilöä elämään määrätietoista elämää. Kollegio mahdollistaa koulutuksen, joka edistää analyyttistä, tietoon perustuvaa ja itsenäistä ajattelua ja järkevää arviointia; kannustaa ilmaisemaan ilmaisua; ja kasvattaa älyllistä uteliaisuutta, luovuutta, kunnioittavaa keskustelua ja sitoutunutta kansalaisuutta.

Vassar tukee korkeaa sitoutumista opetukseen ja oppimiseen, apurahoja ja taiteellisia pyrkimyksiä; laaja ja syvä opetussuunnitelma ja asuinkampus, joka tukee oppimisyhteisöä. Vuonna 1861 perustettu Vassar perustettiin tarjoamaan naisille vastaavaa koulutusta kuin kerran miehille, mutta nyt Vassar on avoin kaikille ja pyrkii tavoittelemaan monimuotoisuutta, osallisuutta ja tasa-arvoa olennaisena osana rikkaassa henkisessä ja kulttuurisessa ympäristössä, jossa kaikki jäsenet, myös aliedustetuista ja syrjäytyneistä ryhmistä, heitä arvostetaan ja heillä on mahdollisuus menestyä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Kysymyksiä