Keystone logo
Vatel Argentina

Vatel Argentina

Vatel Argentina

Johdanto

Kansainvälinen hotellikoulutus

Vatelin pääkonttori sijaitsee Paraguay-kadulla vuonna 1867, metrin päässä symbolisesta Santa Fe -kadulta ja Rodriguez Peña-aukiolta, ja se on Argentiinan pääkaupungin turisti- ja kulttuuritoiminnan keskipiste ja tarjoaa laajan valikoiman pääsyä metro-, linja-auto- ja junaverkkoja.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires on Argentiinan tasavallan taloudellinen, kulttuurinen ja poliittinen pääkaupunki

Se tunnustetaan maailmanlaajuisesti Latinalaisen Amerikan kulttuuripääkaupungiksi, ja tarjolla on laaja valikoima jokaiseen makuun. Se on myös kaupunki, joka vastaanottaa eniten ulkomaalaisia opiskelijoita, arviolta 25 000.

Pääkaupungissa on noin 3 miljoonaa asukasta, kun taas Suur-Buenos Airesissa on 12 miljoonaa asukasta ja ainutlaatuinen hotellitarjonta mantereella, läsnä ollessa tärkeimmät kansainväliset ketjut ja hotellit, jotka on tunnustettu alueellisesti ja maailmanlaajuisesti.

Keskimäärin 30% opiskelijoistamme on ulkomaalaisia, yli 15 eri maasta.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Opetushenkilökunnan muodostavat argentiinalaisen hotelliteollisuuden tunnetut ammattilaiset, jotka antavat opiskelijoille paitsi teoreettista tietoa myös laajan ammatillisen uransa ansiosta saatavaa kokemuksellista tietoa.

On myös tärkeää korostaa, että Vatelissa edistämme erittäin tärkeätä kognitiivista koulutusta opiskelijoiden henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen, minkä vuoksi sellaiset taidot kuten kunnioitus, kurinalaisuus, olemisen tunteminen ja oleminen sekä henkilökohtainen esitys.

Kansainvälistyminen on keskeinen kohta Vatelin muodostumisessa. Marco Polo -ohjelma, Akateemisen ohjelman paras innovaatio, antaa Vatel Buenos Aires -opiskelijoille mahdollisuuden opiskella toisen vuoden toisessa Vatel-instituutissa maailmassa. Ne ovat myös osa verkkoa, joka ei lakkaa kasvamasta, Vatel-verkostossa on tällä hetkellä 9 000 opiskelijaa ja 35 000 valmistunutta yhteyttä VatelAlumni-portaalin ansiosta

Erittäin kilpailukykyisellä ja nykyisellä akateemisella suunnitelmalla Vatel Argentina tarjoaa kaksinkertaisen argentiinan / ranskan tutkinnon, joka takaa nopean ammatillisen sijoittumisen:

  • Korkeampi tutkinto kansainvälisessä hotellihallinnossa - MEC Argentina
  • Kandidaatin tutkinto kansainvälisessä hotellien hallinnassa - Ranska

Missiomme: Valmista nuoria kehittymään kansainväliseen vieraanvaraisuuteen

Kuinka kouluttaa uusia sukupolvia avautumaan maailmalle ja menestymään urallaan hotelli-, matkailu- ja ylellisyysalalla?

Vatel, maailman johtava opetuskonsepti sen perustamisesta lähtien 35 vuotta sitten

Vatelissa valmistelemme kansainvälisen hotellin ja matkailun tulevia avainhenkilöitä.

Yli 35 vuoden kokemuksella Vatelin kampuksilla maailmassa on 7000 opiskelijaa, jotka opiskelevat kansainvälisiä hotelleja samalla filosofialla, joka perustuu hotellien oppimisen soveltamiseen luokkahuoneessa.

Hotellien opiskelu: Vatéliensiksi kutsuttujen 29 000 tutkinnon suorittaneen menestys näkyy heidän työnsä kehityksellä maailman arvostetuimmissa hotelleissa. Vuotuisten tilastojen mukaan 80% heistä työskentelee kansainvälisessä hotelliteollisuudessa hotelli- tai hotelliketjujen pääjohtajana, operatiivisena johtajana, osastopäällikkönä, kauppa- ja myyntipäällikkönä, markkinointi-, henkilöstö-, talouspäällikkönä, Osastonpäälliköt, Vastaanotto, Ruoka ja juomat, Suhdetoiminta, Tapahtumien järjestäminen ... Loput 20% kehitetään muille toimialoille, kuten ylellisyysteollisuudelle, joka pyrkii tutkinnon suorittaneelle.

Kaikki muodostavat dynaamisen, vankan ja erittäin hyödyllisen verkon sekä harjoittelupaikkaa hakevalle opiskelijalle että vastavalmistuneelle työnhakijalle maasta tai valitusta kaupungista.

Koska Vatel on ensimmäinen hotelli- ja matkailuhallinnon koulutusryhmä, se tarjoaa tänään kaikki edellytykset avautua maailmalle ja menestyä työurallasi.

Sijainnit

  • 1867, 1121

    Paraguay,1867, C1121, 1867, 1121

Kysymyksiä