Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Johdanto

Avaa itsesi maailmalle ja tavoitteena menestys!

Thaimaassa Vatel tekee yhteistyötä Silpakornin yliopiston kanssa, joka on yksi Thaimaan vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Silpakornin yliopiston kansainvälinen korkeakoulu perustettiin Silpakornin yliopistoon vuonna 2003 antamaan opiskelijoille asianmukaiset ammattitaitot, joita tarvitaan vastaamaan nykyaikaisen yhteiskunnan dynaamisiin työllisyysvaatimuksiin ja parantamaan siten opiskelijoiden menestymismahdollisuuksia valmistumisen jälkeen.

119376_119351_3.jpg

Tämä kansainvälinen kaksoistutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää paremmin kulttuurienvälistä johtamista koskevia kysymyksiä globaalissa työympäristössä:

Tunnit opetetaan englanniksi | Omistetut ammatilliset koulutustilat kampuksella (Vatel-ravintola ja -kahvila, esittelykeittiö, baari, huonejako) | Kansainväliset harjoittelujaksot Ranskassa ammattikokemuksen saamiseksi Mahdollisuus osallistua Marco Polo -opiskelijavaihtoon.

Opetettavilla kursseilla on oikea tasapaino akateemisen teorian ja ammatillisen käytännön välillä .

Teoreettisessa mielessä opiskelijat opiskelevat johtamisen tekniikoita, hallintoa, rahoitusta, markkinointia ja henkilöstöresursseja.

Opiskelijoiden on myös voitava tarkistaa, mitä he ovat oppineet käytännön käytännön kokemuksen kautta. Tässä yhteydessä ammatilliset koulutusrakenteet ovat läsnä keittiö-, ruoka- ja juoma-, taloudenhoito- ja Front Office -koulutuksissa.

Tämän kokemuksen validoimiseksi opiskelijat suorittavat pakollisia harjoittelujaksoja yhdessä Vatelin yhteistyökumppanihotelliketjuissa ympäri maailmaa.

Käytännön sovellusrakenteet käytännön koulutukselle hotellihallinnon tehtävissä.

Vatel Thaimaalla on koulussa kaksi koulutuspistettä opiskelijoille todellisen toimintakokemuksen saamiseksi alan ammattilaisten valvonnassa, mukaan lukien 2 keittiötä ja toinen leivonnaiskeittiö:

Vatel-ravintola (50 paikkaa)
Avoinna klo 11.30–14.30 maanantaista perjantaihin

Cafe Vatel (80 paikkaa)
Avoinna klo 7.30–15.00 maanantaista perjantaihin

119377_119349_1.jpg

Miksi opiskella Vatelin kanssa?

Kansainvälisen hotellihallinnon kandidaatin avulla sinulla on pätevyys hallita operatiivisia johtotehtäviä kansainvälisellä hotelli- ja matkailualalla. Opintojen aikana Vatelin opiskelijat:

  • hankkia alaansa ammatillinen, oikeudellinen, taloudellinen ja perustavanlaatuinen kielellinen tieto;
  • oppia johtamismenetelmiä ja joukkueen johtamistaitoja.

Nämä tulevat kansainvälisen vieraanvaraisuuden johtajat käsittelevät konkreettista ja operatiivista ammatillista todellisuutta koko opetussuunnitelman sisällä:

  • Heillä on todellisia asiakkaita Vatelin kahvilassa ja ravintolassa käytännön sovellusviikkojen aikana, vanhemmat opiskelijat hoitavat nuorempia: kaikki toimivat yhdessä todellisissa hallintaolosuhteissa.
  • He täydentävät taitojaan harjoittelujaksossa vuosittain 4/5 tähden hotelleissa, mukaan lukien kansainvälinen harjoittelu kolmannen vuoden aikana esimerkiksi Ranskassa.
  • Heidän kurssejaan antavat professorit sekä vieraanvaraisuuden ja matkailualan ammattilaiset.

Mahdollisuus osallistua palkittuun Marco Polo -opiskelijavaihtoon muissa Vatel-kouluissa.

Opiskelu Thaimaassa

Thaimaa on tunnettu lämpimästä vieraanvaraisuudestaan (Smile of Land) ja siitä on tullut yksi maailman suosituimmista turistikohteista, joten se on ihanteellinen paikka opiskella. Vatel tekee yhteistyötä Silpakornin yliopiston kanssa, joka on yksi Thaimaan vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista keskustassa. bangkok.

Sijainnit

  • Bangkok

    72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,, 10500, Bangkok

Kysymyksiä