Keystone logo
Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Johdanto

Ranskan kansainvälisen hotellikoulutuksen koulu

Vatel saapuu Paraguayhin vuonna 2011 olevan ainoa valtakunnallinen koulu, joka tarjoaa kaksoistutkinnon ja antaa opiskelijoilleen Ranskan valtion tunnustaman kandidaatin tutkinnon. Vatel-koulujen menestys maailmanlaajuisesti johtuu siitä, että ylläpidämme kaksoisopetuksen konseptia, jossa 50% opitaan luokissa ja loput 50% harjoittelu- ja harjoittelupaikoissa maamme ja maailman parhaimmissa hotelleissa. Pidetään aina uskollisena filosofialle, jonka mukaan "kaikki teoreettiset tiedot on varmistettava välittömästi käytännön kautta".

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

Työskentelemme Asunciónissa amerikkalaisen hotelliketjun Wyndham-hotellien häikäisevämmän oletuksen ja loiston kanssa

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Opetushenkilöstömme koostuu tunnustetuista ammattilaisista, jotka eivät vain välitä teoreettista tietoa, vaan myös käytännön tietoa niin monen vuoden ammattikokemuksesta, että heistä on tullut alan vertailuarvoja.

Vatelissa työskentelemme paitsi akateemisessa ja ammatillisessa koulutuksessa myös opiskelijoidemme kognitiivisessa kehityksessä, opettamalla heille perinteisten eettisten arvojen, kuten kunnioituksen, kurinalaisuuden, positiivisen ja proaktiivisen asenteen, tärkeyttä, osaamisen olemista ja olemista sekä esitystä henkilöstöä.

Kansainvälistyminen on perusta Vatelin muodostamiselle.

Marco Polo -ohjelma, Akateemisen ohjelman paras innovaatio, antaa Vatel Paraguay -opiskelijoille mahdollisuuden opiskella toisen vuoden toisessa Vatel-instituutissa maailmassa.

Ne ovat myös osa verkkoa, joka ei lakkaa kasvamasta, Vatel-verkostossa on tällä hetkellä 9 000 opiskelijaa ja 35 000 valmistunutta yhteyttä VatelAlumni-portaalin ansiosta.

Erittäin kilpailukykyisellä ja nykyisellä akateemisella suunnitelmalla Vatel Paraguay tarjoaa kaksinkertaisen paraguaylaisen / ranskalaisen tutkinnon, joka takaa nopean ammatillisen sijoittumisen:

  • Korkeampi tutkinto kansainvälisessä hotellihallinnossa - MEC Paraguay
  • Kandidaatin tutkinto kansainvälisessä hotellien hallinnassa - Ranska

Sijainnit

  • Asuncion

    Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres, , Asuncion

Kysymyksiä