Keystone logo
Vilnius Business College

Vilnius Business College

Vilnius Business College

Johdanto

Vilnius Business College ( VBC ) on avoin, innovatiivinen ja kilpailukykyinen, kansainvälisesti tunnustettu korkeakoulu, joka tarjoaa eurooppalaista humanististen, yhteiskunta- ja IT-tieteiden korkeakoulututkintoa. Vilnius Business College tarjoaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen yhdistäen joustavasti korkealaatuisia opintoja ja innovatiivisia oppimismenetelmiä vastaamaan tämän päivän liiketoiminnan tarpeita.

MIKSI ME

LAATUTUTKIMUKSET - 96 % opiskelijoistamme suosittelee VVK-opintoja ystävilleen
MENESTYVÄ URA – VBC opiskelijaa työllistyy valmistumisen jälkeen
KANSAINVÄLISYYS - vahva keskittyminen kieliin, kansainvälisiin opinto-ohjelmiin, Erasmus+ opiskeluihin tai harjoitteluun, kansainvälisiin projekteihin ja muihin aktiviteetteihin
INNOVATIIVISUUS - tarjotaan erilaisia kursseja soveltaen projektipohjaista oppimista
TEHOKKUUS – yksilöllinen huomio jokaiselle

OPINNOT

Kansainväliset opiskelijat kutsutaan VVK:lle päätoimiseen (3 vuotta) opiskeluun seuraavissa englannin ja/tai venäjän AMK-tutkinto-ohjelmissa:

Liiketoiminnan johtaminen ja markkinointi (englanti, venäjä)
Ohjelmointi- ja Internet-tekniikat (englanniksi)
Pelikehitys (englanniksi)
Logistiikkaliiketoiminta (Venäjä)

Ammattitaitoinen ja laajan kokemuksen omaava opetushenkilöstö varmistaa opintojen huippulaadun ja opiskelijoiden kokemuksen. VVK on tehostanut englannin opetusta ja tarjoaa valinnaisesti muita vieraita kieliä, kuten saksaa, espanjaa, venäjää, ranskaa tai ruotsia.

OPINNOT JA TYÖPAIKAT

Vilnius Business College on Liettuan johtava korkeakoulu valmistuneiden työllistyvyydestä. Korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat elinkelpoisia sekä kansallisilla että alueellisilla työmarkkinoilla. Lähes 90 prosenttia tutkinnon suorittaneista etsii menestyksekkäästi työtä tai aloittaa ja kehittää omaa liiketoimintaa. Osa tutkinnon suorittaneista jatkaa jatko-opintojaan Liettuassa tai ulkomaisissa yliopistoissa ja korkeakouluissa.

TOIMIELIMEN YHTEISÖ

Vilnius Business College on päteviä asiantuntijoita Liettuasta ja muista maista. Suurin osa luennoitsijoista on ammatinharjoittajia (yrityskonsultteja, yritysjohtajia, ekonomisteja, kirjanpitäjiä, pankkityöntekijöitä, lakimiehiä, IT-asiantuntijoita, sosiologeja, psykologeja, vieraiden kielten asiantuntijoita). VVK:n akateeminen yhteisö on motivoitunut, luova ja ahkera, osallistuu aktiivisesti erilaisiin toimiin ja pyrkii edelleen kehittymään, hankkimaan uusia taitoja ja tietoja jaettavaksi opiskelijoiden kanssa.

INTERNATIONAL ACTIVITY

Vilnius Business College aloitti kansainvälisen toimintansa vuonna 1994, ja siitä lähtien on ollut aktiivisesti mukana Erasmus-, Sokrates-, Nord Plus-, Leonardo da Vinci-, Grundtvig-, E-learning- ja kansainvälisissä tiede- ja tutkimustoimissa. Kollegio on kehittänyt laajan verkoston ulkomaalaisia ​​kumppaneita edistämään korkeakoulua kansainvälisessä koulutusympäristössä ja tukemaan opiskelijoiden liikkuvuutta. Tämä koulu tarjoaa ohjelmia englanniksi, venäjäksi tai liettuaksi.

Sijainnit

  • Vilnius

    Kalvarijų g. 129

Kysymyksiä