Keystone logo
Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Johdanto

Maan johtava yliopisto

Vietnamin kansallinen yliopisto, Hanoi (VNU) on ensimmäinen maassa perustettu moderni yliopisto ja yksi Vietnamin kahdesta kansallisesta yliopistosta. VNU perustettiin ensimmäisen kerran Indokiinan yliopistoksi vuonna 1906, ja sen kehitysvaiheista on tullut Vietnamin suurin kattava korkeakoulutus- ja tutkimuskeskus. VNU tuottaa vuosittain yli 5000 kandidaattia, 2400 maisteria ja 200 lääkäriä, jotka valmistuvat yli 110 perustutkinto -ohjelmasta, 121 maisteriohjelmasta ja 112 tohtoriohjelmasta luonnontieteissä, tekniikassa, taloudessa, yhteiskuntatieteissä ja humanistisissa tieteissä, koulutuksessa ja ulkomaisissa opinnoissa jne. .

Hanoin Vietnamin kansallisella yliopistolla on erityinen asema Vietnamin korkeakoulujärjestelmässä, jolla on suuri autonomia organisaatiossa, pääministerin julistaman erityisasetuksen mukaan.

124329_Rankings.jpg

Kansainvälinen keskus VNU: n alla opiskelijoille ja tutkijoille

Heinäkuussa 2002 perustettu Kansainvälinen koulu - Vietnamin kansallinen yliopisto, Hanoi (VNU-IS) on yksi ensimmäisistä korkeakouluista, jotka tarjoavat yhteisiä kansainvälisiä koulutusohjelmia.

Perustamisestaan lähtien VNU-IS on edistynyt merkittävästi sekä koulutuksen laajuudessa että laadussa. Koulu järjestää tällä hetkellä 8 kokopäiväistä jatko-ohjelmaa (mukaan lukien 5 VNU: n myöntämää ohjelmaa ja 3 ulkomaisten yliopistojen myöntämää ohjelmaa) ja 5 yhteistä englanniksi suoritettua kansainvälistä jatko-ohjelmaa.

VNU-IS: n akateemiset ohjelmat on suunniteltu opiskelijoille saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja siten menestymään todellisessa maailmassa. VNU-IS: llä on kumppanuus yli 40 yliopiston kanssa maailmanlaajuisesti, ja sillä on laaja kokemus kansainvälisten vierailevien professoreiden ja ulkomaisten opiskelijoiden vastaanottamisesta Euroopasta, Amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta sekä kansainvälisen ympäristön rakentamisesta. Professori- ja opiskelijayhteisömme koostuu runsaasta kulttuurien yhdistelmästä. Tämä monimuotoisuus lisää elinvoimaa ja syvyyttä, uutta ymmärrystä ja laajaa näkökulmaa ympäristöön. Kohtuullisen kokoiset VNUIS-luokat takaavat myös ystävällisen ilmapiirin ja erittäin henkilökohtaisen tuen opiskelijoille.

162387_DSC_04831.jpg

162384_vnuis-001.jpg

148184_DPT0186611.jpg

162381_SVtotnghiep.jpg

162385_69614181_3158301240865584_8925509706915512320_o.jpg

162386_DPT04747-22.jpg

Miksi valita VNU - IS

Laadukas koulutus

VNU - IS -yrityksessä pyrimme tarjoamaan opiskelijoille kattavimman koulutus- ja käytännön kokemuksen kykyjen ja taitojen laajentamiseksi. Lisäksi VNU-IS sitoutuu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden löytää ja todistaa itsensä akateemisen tutkimuksen alalla tukemalla asiantuntijoiden ohjaajia, jotka esittelevät parhaita lähestymis- ja kehittämismenetelmiä monimuotoisimpien ja kiinnostavimpien tutkimusten suorittamiseksi tieteellisesti.

Erinomaiset tukipalvelut kansainvälisille opiskelijoille

VNU-IS pyrkii aina varmistamaan, että kansainvälisillä opiskelijoilla on parhaat mahdolliset oppimiskokemukset. Kansainvälisille opiskelijoille tarjottavia palveluja ovat viisumihakemus, majoitusjärjestelyt sekä yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten sopeutua täysin uuteen ympäristöön. Lisäksi sinua odottavat psykologiset neuvontapalvelut, urakehitys, pehmeiden taitojen kehittäminen, kansainväliset vaihto -ohjelmat ja monipuolinen toiminta!

Laaja valikoima luokan ulkopuolisia aktiviteetteja ja ystävällinen ympäristö

VNU-IS: ssä voit harjoittaa omia etujasi, solmia elinikäisen ystävyyden ja nauttia yliopistoelämän jännityksestä niin nopeasti muuttuvassa tuhannen vuoden vanhassa kaupungissa, jossa muinainen ja moderni Vietnam kohtaavat. VNU-IS: llä on tällä hetkellä 10 eri opiskelijaklubia, joten voit vapaasti liittyä sinulle parhaiten sopivaan, kun taas englanninkielinen ympäristö auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi.

Sijainnit

 • Hanoi

  C & E Building, Hacinco Student village, no.79 Nguy Nhu Kon Tum street, , Hanoi

  • Hanoi

   G7 & G8 Building, 144 Xuan Thuy street, 100000, Hanoi

   • Hanoi

    Kieu Mai street, Phuc Dien Ward, , Hanoi

    Kysymyksiä