Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Johdanto

visio

Näkyvä musiikkiopistossa on maailmanlaajuinen, hengellinen yhteisö muusikoita, teknikot, ammattilaisille ja kouluttajille palvelee kirkon ja yhteiskunnan kanssa kollektiivista energiaa ja lahjakkuutta, edistää ympäristön luovuuden, palvonta ja innovaatioiden taiteellisen pyrkimykset Jumalan kunniaksi.

TEHTÄVÄNANTO

Näkyvä musiikkiopistossa kouluttaa ja varustaa muusikot, teknikot, ja liike-elämän ammattilaisia ​​veneet ja kristillistä luonnetta, tehokkaan palvelun musiikkialalla ja kirkossa.

HENGELLINEN | ammattikäyttöön | Teoreettinen.

Näkyvä musiikkiopistossa on risteyksessä hengellisen, ammatillisen ja akateemisen. Kolmen kandidaatin tutkinto-ohjelmat tarjoavat tiukkaa koulutusta musiikkibisneksessä, musiikin tuotanto ja musiikkiesitys, varustaminen opiskelijamme tehokkaan palvelun musiikkialalla ja kirkko. Uskomme, että Christian muusikot, tuottajat, johtajat ja alan ammattilaisten on oltava hyvin kehittyneitä yhtä näillä kolmella alueella löytää menestystä elämässä, uran ja ministeriö. Meidän tarkoituksella pieni taiteilija yhteisöjä keskittyvät tasapainoinen hengellinen, ammatillista ja akateemista kasvua.

GLOBAL

Ainutlaatuinen korkeakoulutuksessa

Käynnistettiin Memphisissä vuonna 2000, visio Näkyvä Musiikkiopisto on ainutlaatuinen korkeakoulutuksessa. Painopiste on luomassa pieniä, tahallinen taiteilija yhteisöille kaikkialla maailmassa, joka korostaa kasvua kolmella keskeisellä alalla: hengellinen, ammatillinen ja akateeminen.

Näkyvä laajeni Chicagoland vuonna 2014 ja Dallas vuonna 2015 osana puheenjohtaja ja perustaja Ken Steorts' 2020 × 2020 visio - 20 sivustoja 20 kaupungissa palvelevat 2020 opiskelijoiden vuonna 2020. Sarah Simmons (NBC: n The Voice) indie Darlings Carolina Story, Näkyvä alumnit ovat kaavioita, studiossa ja kykenee vaikuttamaan kirkon.

akateeminen yleiskatsaus

Näkyvä musiikkiopistossa on integroitu koulutus kokemus, joka haastaa opiskelijat kasvaa hengellisesti, ammatillisesti ja akateemisesti aikana akkreditoitu kandidaatin tutkintoa. Koulutusohjelmakohtaisesti sisältää ytimen Raamatun, teologian ja ministeriö kursseja. Eheys opiskelijan henkisyys on perustavaa ammatillista kehitystä, koska Raamattu kertoo kuinka suhtautua Luojaa ja luomakuntansa-erityisesti, miten pitäisi vastata Luojan kutsun harkittuja, luova ja rukoillen sitoutuminen musiikkialalla ja kirkko . Sekä henkistä ja itsensä kehittäminen korostuu tiukka college-tason opetussuunnitelmaan.

Filosofisesti, The ”Miksi” (henkisyys) edeltää ”Mitä” (ammatti) ja ”Miten” (tutkijoiden). Kaikki kolme kasvualueita ovat edustettuina akatemian nimi:

Näkyvä musiikkiopistossa

  • hengellinen
  • Ammattilainen
  • Akateeminen

Integroitu koulutus koetaan kautta upottamalla, ja investointeja.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Memphis

    200 Madison Ave , 38103, Memphis

Kysymyksiä