Keystone logo
VUZF University

VUZF University

VUZF University

Johdanto

VUZF University LYHYESTI


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University on yksityinen korkeakoulu, joka sijaitsee Bulgarian pääkaupungissa - Sofian kaupungissa. Se on ensimmäinen yksityinen yliopisto, joka on erikoistunut Bulgarian tasavallan rahoitukseen, vakuutuksiin, johtamiseen ja markkinointiin. Se perustettiin vuonna 2002 kansalliskokouksen päätöksellä. Viimeisten viiden vuoden aikana se keskittyi voimakkaasti koulutusohjelmaansa rahoitus-, innovaatio-, liike- ja yrittäjyysopintoihin.

VUZF tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia ammatillisessa taloustieteessä. Opinto-ohjelmat kandidaatti- ja maisteriohjelmissa tarjotaan säännöllisesti, osa-aikaisesti ja etäopiskelumuotoina. Ph.D. ohjelmia tarjotaan säännöllisesti, osa-aikaisesti ja myös yksittäisen valmistelun muodossa. Yliopistolla on kaikki kansalliset akkreditoinnit (institutionaaliset ja ohjelmien akkreditoinnit), jotka on antanut National Assessment and Accreditation Agency ja Britannian akkreditointi Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditointineuvostossa. Tämä todistaa, että yliopistolla on integroidut korkealaatuiset koulutusprosessin, tiedekunnan, henkilökunnan ja tilojen standardit kaikkien Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluihin sovellettavien standardien mukaisesti.
VUZF onnistui viimeisten 16 vuoden aikana toimimaan yhtenä parhaista bulgarialaisista yliopistoista yritys- ja taloustieteiden alalla. Bulgarian yliopiston listajärjestelmän viimeinen painos vuonna 2018 sijoittui VUZF: in viiden alan ammattikorkeakoulun alalla tämän alan 26 yliopistosta.

VUZF: n tehtävänä on valmistaa korkeasti koulutettuja rahoitus-, liike- ja yrittäjyysasiantuntijoita kehittämään teoreettisia ja käytännön tietoja nykyajan käytännön tarpeiden mukaisesti. Yliopiston akateemisen politiikan tavoitteena on sisällyttää parhaat opetuskäytännöt Euroopassa. Yhtäältä sen päätarkoituksena on tarjota opiskelijoille laadukkaita opintoja ja urakehitystä ylläpitämällä erittäin hyvää yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa. Noin 90 prosenttia korkeakoulututkinnon suorittaneista aloittaa työnsä hankitun pääoman alalla yksityisellä rahoitussektorilla sekä liikeyrityksissä.

VUZF University keskeiset vahvuudet ovat:

Erikoistuminen talouden alalla tarjoaa vahvan yhteyden tarjottujen ohjelmien teoreettisen ja käytännön tiedon välillä

Erinomainen akateeminen henkilökunta, jolla on huomattava liiketoiminta- ja johtamiskokemus

Laaja valikoima ohjelmia, joita tarjotaan sekä perus- että jatko-opinnoissa

Joustavuus ja vahvat siteet yrityksiin, mikä mahdollistaa uudenlaisen koulutuksen nopean toteuttamisen uusien ohjelmien ja kurssien avaamisen kannalta

Boutique-yliopisto, yksilöllinen kohtelu, opiskelijan tyytyväisyys ja opiskelukokemus

Hyvin usein VUZF University opiskelijat aloittavat oman liiketoiminnan. Niiden auttamiseksi yliopisto tarjoaa maksuttomia neuvontapalveluita eri suurten yhtiöiden koulutukseen sekä ammatillisen ja henkilökohtaisen kehityksen mahdollisuuksia. Toisaalta VUZF University tarjoaa korkean tason koulutusta, joka vastaa Euroopan johtavia yliopistoja. VUZF: n kehitysyhteistyöpolitiikan yksi tärkeimmistä painopisteistä on yhteistyön toteuttaminen ulkomaisten yliopistojen kanssa erilaisissa kandidaatti-, maisteri- ja jatko-ohjelmissa. VUZF University on ERASMUS-ohjelmassa 20 eurooppalaista yliopistoa, ja sillä on vahva yhteistyö johtavien eurooppalaisten ja maailman yliopistojen kanssa.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Opettajilla on tärkeä merkitys korkeakoulujen tarjoamien opinto-ohjelmien laadulle. Tiedekunnan jäsenet ovat maan merkittävimpiä tutkijoita, joilla on laaja koulutus ja käytännön kokemus. Monilla opettajilla on myös hyvä asema ammatillisessa yhteiskunnassa yhtiöiden toimitusjohtajina, yrityssektorin johtajina ja valtion viranomaisten päälliköinä (esim. Entiset ministerit, rahoitusalan sääntelyviranomaisten puheenjohtajat, kansallisen parlamentin jäsenet). Lue lisää VUZF University osoitteesta www.vuzf.bg

Sijainnit

  • Sofia

    1 Gusla Str., Ovcha Kupel District, 1618, Sofia

Kysymyksiä