Keystone logo
Warsaw Film School

Warsaw Film School

Warsaw Film School

Johdanto

Warsaw Film School – 18 vuotta elokuvan ja innovaation parissa

WarsawFS102

Puolan elokuvan ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Maciej Slesicki ja yksi maan suosituimmista näyttelijöistä, Boguslaw Linda - Andrzej Wajdan viimeisen elokuvan "Afterimage" päähenkilö Boguslaw Linda - perustivat Warsaw Film School .

Akatemia on ainutlaatuinen elokuvalaitos, yksi kolmesta maassa, joka myöntää BA-tutkintotodistukset, ja ainoa kulttuuriministeriön suojeluksessa oleva taidekoulu, jolla on BA-opintoja englanniksi.

Puolan pääkaupungissa sijaitseva Warsaw Film School on elokuvakoulutuskeskuksen keskipiste, joka sisältää myös elokuvaprofiilin, lukion, ammattikorkeakoulun, arthouse-elokuvan Kino Elektronik ja tuotantoyhtiön.

Warsaw Film School luennoitsijat, kuten kypärä Krzysztof Zanussi ja akatemiapalkinnon saanut Bartosz Konopka, ovat tunnustettuja puolalaisia ja kansainvälisiä elokuvantekijöitä, elokuva- ja uuden median asiantuntijoita. Vuonna 2010 Warsaw Film School muutti aivan uudelle kampukselle, jonka kapasiteetti oli 2 600 neliömetriä ja joka tarjoaa tilaa elokuva- ja valokuvausroottoja varten, tummille huoneille, jälkituotantolaitoksille ja huippuluokan äänistudioon.

Tutkijamme Dorota Kobiela nimettiin Oscar 2018: lle "Loving Vincent". Tämä oli toinen Oscar-ehdokkuus, jonka kouluopiskelijoillemme voi olla ylpeä. Ensimmäinen annettiin vuonna 2015 Tomasz Śliwińskille hänen Documentary Short Subject -nimityksestään "Our Curse".

Warsaw Film School on Puolan ydin, maa, joka tuottaa noin 60 elokuvaa vuodessa ja osallistuu 20–30 kansainväliseen yhteistuotantoon vuosittain. Olemme perustumassa dynaamisesti kehittyvien audiovisuaalisten markkinoiden keskelle, jolla on vahva elokuvaperinne ja vilpitön sitoutuminen elokuvaan henkilökohtaisen ja poliittisen ilmaisun muodossa.

Warsaw Film School järjestää erilaisia koulutus-, taiteellisia ja ammatillisia tapahtumia, kuten Script Fiesta - Euroopan ainoa täysin avoin festivaali, joka on omistettu näytön kirjoitustaidelle. Joka vuosi sadat ammattilaiset kokoontuvat viikolle mestarikursseja, työpajoja, sävelkorkeuksia ja sosiaalisia tapahtumia. Erityisvieraiden luettelossa ovat Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion ja Sundance 2016 -voittaja Israelista - Elite Zexer.

Sijainnit

  • Warsaw

    Warsaw Film School 7 gen. Zajączka st., 01-518, Warsaw

    Kysymyksiä