Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Johdanto

College on muutakin kuin tutkinto. Se on investointi tulevaisuuteen.

Taiteet koulutus saat osoitteessa Wartburg voit ei vain saada tarvittavia taitoja valitsemasi opintoala, mutta myös kriittistä ajattelua tarvitaan tutkia etiikkaa päätöksenteon ja yhteisön sitoutuminen, tehokas viestintä, kulttuuri osaaminen, ja yhteistyö.

Missiomme

Wartburg College on omistettu haastava ja vaaliminen opiskelijoita elämään johtamisen ja palvelun vilkas ilmaus uskonsa ja oppimista.

meidän Identity

Wartburg College on taiteet college luterilaisen kirkon (ELCA). Sinun ei tarvitse olla luterilainen tai jopa Christian, arvostamaan tavalla Wartburg koulutus auttaa löytämään merkityksen ja tarkoituksen elämääsi.

Monet oppilaitokset työskentelevät yhteisestä uskonnosta tai selvitys uskomus jossa usko on määrätty. Muut oppilaitokset pitää uskoa poissa yhteisön elämään kokonaan. Tällä Wartburg College, käytämme luterilaisen lähestymistapaa koulutukseen, joka rakentuu yhteisö ympärillä vilkas ja kattava keskustelu uskon ja oppiminen.

Martin Luther, joka herätti uskonpuhdistuksen vuonna 1517, oli sekä pastori ja yliopiston professori. Hän paini isompi kysymyksiä elämän ja kuinka usko voisi todella muuttaa maailmaa ympärillämme. Koska meidän luterilaisen teologian näkökannalta, haluamme myös painia näitä suuria kysymyksiä työn kautta oman neljän vuoden Wartburg. Kutsumme ja kannustaa keskusteluja ihmisten kanssa erilaisia ​​taustoja ja erilaisia ​​hengellisiä näkökulmia. Puolestaan ​​opit lisää omia uskomuksia ja arvoja.

Discover Your Calling

Wartburg College auttaa opiskelijoita löytämään ja vaatia omissa tehtävissään-yhdistävät niiden oppiminen uskoa ja arvoja, ymmärrystä itsestään ja lahjoja, heidän näkökulman elämään ja tulevaisuuteen, ja mahdollisuudet osallistua kirkon, yhteisö ja laajemman yhteiskunnan tarkoituksellisia ja mielekäs tavoilla.

Academic Faktoja

Keskimääräinen ryhmäkoko: 17 Student-tiedekunnan suhde: 11: 1 Päätoiminen tiedekunnan: 104 Sijalla tiedekunnan kanssa mahdollisimman suurta kurinalaisuutta: 99% Omistetun tiedekunta kantoja: 2 erottaa tuolia, 11 omistetun tuolit, 1 erottaa professuuria, 4 suotu professuurit.

Suosituimmat Majors

1 Business Administration 2 Biologia 3 Elementary Education 4 journalismin ja viestinnän 5 Music Education

Kansainvälistä tunnustusta

Yksi viidestä oppilaitokset saada Washington Centerin järjestäytymis Korkeakoulujen Civic Engagement palkinnon palvelu-oppimisen ja yhteisön sitoutumista. Kansallisesti luokiteltu Carnegie säätiö Advancement opetus yhtenä 12 yksinomaan ylioppilastutkinnon oppilaitokset, jotka edistävät kokemuksellinen oppiminen ja yhteisön sitoutumista. Nimetty kahdeksan peräkkäistä kertaa presidentin korkeakouluyhteisö Service Honor Roll, kolme kertaa "kanssa ero," tunnustuksena vapaaehtoisten ponnistelujen Wartburg opiskelijat. Yksi vain kuusi Iowa oppilaitokset sisällytetään 2014-15 oppilaitoksissa Distinction, jossa tunnustetaan koulut, jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa "mukana opiskelijoita, suuri opetus, vilkas yhteisöjä, ja onnistuneiden tulosten." Wartburg sijoittui 16. kansakunnan lyhytaikaisten opiskella ulkomailla vuoden 2014 Open Doors raportti, joka toteutettiin yhteistyössä US Department of State Bureau of Educational ja kulttuurisihteeri. Mukana Washington Kuukauden paras taiteet korkeakouluissa ranking sen edistetään julkista tarkan sosiaalinen liikkuvuus, tutkimus ja palvelu. Voittaja NetImpact n 2012 "pienin askelin, Big Wins Challenge," kansallinen kilpailu yliopistojen ja korkeakoulujen palkitsevaa sosiaali- ja ympäristötoimia. Sijoittui Princeton Review yhtenä parhaista korkeakouluissa Keskilännessä alueella. Lueteltu Petersonin Top Korkeakoulut tiede- joukossa 200 koulua erinomaisen ohjelmia ja matematiikan. Yksi kahtena kertana Iowassa on kansallisesti tunnustettu kansallinen neuvosto akkreditointi opettajankoulutuslaitos sen alkeis-koulutusohjelmaan. Mukana joukossa ensisijainen Paras National taiteet korkeakouluissa kuin paremmuusjärjestykseen US News and World Report. Sijoittui nro 7 kansallisten yliopistojen ja taiteet korkeakouluissa US News and World Report kuin "overperformer" in valmistumismääriin opiskelijoille pienituloisille perheille. Mukana Money lehden "paras korkeakouluissa" sijoitusta. Wartburg "yhteisö Builders" ohjelma sai MacJannet palkinto Global Citizenship.

Jatko neljässä vuodessa!

Mikä on valmistumisprosenttia?

Tämä voi olla hyvin sekava käsite. Pohjimmiltaan tämä on oppilaiden prosenttimäärää, jotka todella tutkinnonsuoritusoikeus paikalla laitoksen. Useimmat raportit verkossa näyttää 6 vuoden valmistumisen korko, joka on prosenttiosuus päätoimiset opiskelijat saivat kandidaatin tutkinto kuuden vuoden kuluessa, mikä on tullut keskipituus ylempää koulutusta useissa yliopistoissa. Tämä ei ole totta Wartburg College.

93% valmistuneista valmiiksi tutkintonsa neljässä vuodessa. Niistä päätoimiset opiskelijat joka aloitti Wartburg, 63% täydentää niiden tutkinnon Wartburg, jota pidetään erittäin korkea valmistumisen nopeudella. Viimeisten 10 vuoden aikana Wartburg on ollut valmistumismääriin peräti 70%.

Miksi verrata viiden vuoden valtion kouluissa neljä vuotta Wartburg?

Todellisuudessa monille opiskelijoille on kestää neljä ja puoli viisi vuotta tai enemmän ansaita tutkintoon valtion koulu, mukaan kansallisia tilastoja. Tällä Wartburg, 93 prosenttia valmistuneista suorittaa tutkinnon neljässä vuodessa.

Sijainnit

  • Waverly

    100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Kysymyksiä