Keystone logo
Washington and Lee University BA sosiologiassa ja antropologiassa
Washington and Lee University

BA sosiologiassa ja antropologiassa

Lexington, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Johdanto

Sosiologian ja antropologian opiskelijat ovat uteliaita siitä, miten yhteiskunta ja kulttuuri toimivat, ja välittävät syvästi sosiaalisten ongelmien ratkaisemisesta, jotta maailma olisi parempi. Tyypillisesti opiskelijat valitsevat tutkimusmenetelmät, jotka vastaavat parhaiten heidän kiinnostuksen kohteitaan, tekevät tiivistä yhteistyötä luokkahuoneessa olevien professoreiden kanssa ja itsenäisten tutkimusprojektien kautta ja ylittävät tietämyksensä rajat tutkimalla, matkustamalla ja osallistumalla yhteisöön.

Sosiologia ja antropologia tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ihmisten motivaatiota, uskomuksia ja toimia. Nämä taidot ovat välttämättömiä missä tahansa työssä. Suurimmat yrityksemme ovat saavuttaneet menestystä finanssissa, oikeustieteessä, markkinoinnissa, teollisuudessa, lääketieteessä ja korkeakoulussa.

Kursseillamme on vapaamuotoinen oppimistyyli, jossa opiskelijat soveltavat lukemia tosielämän tilanteissa ja tutkivat omia kiinnostavia aiheitaan. Työskennellessään erilaisten kansojen ja kulttuurien kanssa oppilaat oppivat näkemään maailman muista näkökulmista.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä