Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Johdanto

Mauritiuksella sijaitseva Whitefield Business School ( WBS ) on kasvanut viime vuosina yhdeksi maineikkaimmista yksityisen korkea-asteen koulutuksen tarjoajista maassa. Yli 250 opiskelijaa seitsemästä maasta, WBS on hitaasti kasvanut brändiksi, joka on synonyymi laadukkaalle ja edulliselle kansainväliselle koulutukselle. Laitos on sidoksissa arvostettuun malesialaisen Lincoln Universityn kanssa, joka on Times Higher Educationin 35 parhaan yliopiston joukossa maailmassa. WBS tarjoaa myös kansainvälistä brittiläistä koulutusta NCC Educationin kautta, jonka Ison-Britannian hallitus perusti alun perin ja joka on tuottanut tähän mennessä yli miljoona alumnia. Tutkintomme tunnustetaan yli 40 maassa eri puolilla maailmaa, ja tarjolla olevat kurssit vaihtelevat perustasosta, diplomista, perustutkinnosta maisteritasoon. Opiskelijat, jotka suorittavat koulutuksensa WBS kautta, saavat kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon Lincoln Universitystä - akkreditoidusta kumppaniyliopistostamme. Ulkomaalaiset opiskelijat voivat myös työskennellä osa-aikaisesti opiskellessaan Mauritiuksella ja saada jopa 3 vuoden opintojen jälkeinen työlupa YPOP-järjestelmän kautta. On huomattava, että kuljetus on myös ilmainen opiskelijoille Mauritiuksella. WBS n kurssit 1. Liiketalouden MBA (MBA Yleinen) 2. MBA globaalissa liiketoiminnassa 3. MBA ravintola-alan johtamisessa 4. Bachelor (Hons) in Business Administration 5. Bachelor (Hons) in Hospitality Management 6. Bachelor of Computer Tiede (Hons) (verkkoteknologia ja kyberturvallisuus) WBS :n opiskelijat saavat kriittisen päättelyn, ongelmanratkaisun, ryhmätyö- ja kommunikaatiotaitojen opastusta. Olemme omaksuneet kokonaisvaltaisen lähestymistavan opiskelijoiden kehittämiseen, jotta opiskelija kasvaa ja kehittyy monimuotoisuutta arvostavana, kansalais- ja sosiaalisen vastuuntuntoa kasvattavana ihmisenä sekä valmistautuu saavuttamaan elämän tavoitteita.

Ainutlaatuinen koulutusjärjestelmä Whitefield Business School

Olemme WBS ssä kehittäneet kolmivaiheisen lähestymistavan koulutukseen kehittääksemme terveen, monipuolisen, itsevarman ja vanhurskaan yksilön, jolla on luovat ja kriittiset ajattelutaidot ja jotka pystyvät vastaamaan elämän haasteisiin.

Vaihe 1: Toimitusstrategiamme

Ihmiset ovat katsoneet useita urheilupelejä, mikä tekee heistä hyviä keskustelemaan ja tulkitsemaan peliä. Mitä jos nämä pelin katseluun käytetyt tunnit kuluisivatkin peliä? Koulutus on nykyään verrattavissa katsojien (opiskelijoiden) katsomiseen (osallistuen luennolle) stadionilla (luokkahuoneessa)! Yllä olevan perusteella me WBS olemme päättäneet keksiä luentojen pitämistavan uudelleen ja olemme omaksuneet sen, mitä Konfutse propagoi:
"Kerro minulle, niin unohdan; Näytä minulle ja muistan; Ota minut mukaan ja ymmärrän.” – Konfutse

Vaihe 2: Arvopohjainen koulutus

Vanha sanonta sanoo, että "Ellei käyttäytymisessä ole muutosta, koulutusta ei ole tapahtunut". Siksi pelkkä tosiasioiden hankkiminen, ymmärtäminen tai säilyttäminen ei voi olla täydellistä koulutusta.
Whitefield Business School ( WBS ) uskomme, että koulutuksen pitäisi johtaa positiiviseen yleiseen muutokseen päättelyssä, tunteissa, ajattelutavassa ja käyttäytymisessä. Monet tutkimukset ovat myös osoittaneet, että 85 % menestyksestäsi elämässäsi riippuu luonteestasi ja vain 15 % akateemisesta suorituksestasi. Jokaisen koulutusprosessin läpikäyvän tulisi kokea positiivinen käyttäytymismuutos. Käyttäytymistämme puolestaan muovaavat ajatuksemme ja ajatuksiimme vaikuttavat arvomme! Tästä syystä WBS n koulutusjärjestelmässämme arvot on asetettu kriittiseen tärkeyteen ja arvojen vaaliminen on integroitu koulutusjärjestelmäämme ja opetusstrategioihin.

Vaihe 3: Henkinen ja fyysinen terveys

Nuorten aikuisten vähäisen fyysisen aktiivisuuden uskotaan olevan syynä korkeaan liikalihavuuteen, masennukseen ja ahdistuneisuuteen maailmassa. Koulutuksesta ei olisi juurikaan hyötyä, jos ihminen on loppujen lopuksi epäterveellinen. Kuten sanonta kuuluu: "terveys on todellinen rikkaus". WBS ssä opiskelijoita koulutetaan hyvistä terveellisistä tavoista ja kannustetaan harrastamaan liikuntaa. Ravitsemusterapeutteja kutsutaan säännöllisesti juttelemaan opiskelijoille, psykologeja kutsutaan myös neuvontatilaisuuksiin ja tiloihin järjestetään myös säännöllistä urheilutoimintaa, jotta ajatus fyysisestä ja henkisestä terveydestä saadaan kotiin opiskelijoiden mielentilaan.

Whitefield Business School perustettiin vuonna 2007

Whitefield Business School ( WBS ) on rekisteröity korkea-asteen koulutuksen tarjoaja, jonka Higher Education Commission ja Mauritius Qualifications Authority ovat asianmukaisesti hyväksyneet.

Koulun pätevyyden myöntävät Lincoln University College, NCC Education ja The Confederation of Tourism and Hospitality.

WBS n kurssit vaihtelevat liiketaloudesta, tietotekniikasta ja matkailusta ja vieraanvaraisuudesta. Koulun ohjelmat ovat tunnustettuja yli 50 maassa ympäri maailmaa.

Opiskelijat Ghanasta, Kamerunista, Madagaskarista, Mauritiuksesta, Intiasta ja Pakistanista ovat luottaneet koulun korkeaan koulutuksen laatuun, ja WBS on nyt kasvanut erittäin maineikkaaksi oppilaitokseksi, joka on luokiteltu maan parhaiksi. Opiskelijoilla on laaja valikoima pätevyyksiä maisteri-, kandidaatti- ja tutkintotodistuksesta, joita tarjotaan osa-aikaisissa, verkko- ja kokopäiväisissä opiskelumuodoissa.

Pääsymaksut

Askel askeleelta prosessin hakumenettelyt kansainvälisille opiskelijoille

Vaihe 1: Tuleva opiskelija täyttää Whitefield Business School -hakemuslomakkeen ja lähettää lomakkeen sekä skannatut kopiot passin ja koulutustodistusten ensimmäisistä viidestä sivusta sekä todisteen 170 USD:n ei-palautettavan hakumaksun maksamisesta osoitteeseen [email protected]

Vaihe 2: Whitefield Business School akateeminen hallitus arvioi mahdollisen opiskelijan kelpoisuuden päästä halutulle kurssille.

Vaihe 3: Kun akateeminen johtokunta on hyväksynyt ja hyväksynyt, mahdollisten opiskelijoiden tulee lähettää meille seuraavat asiakirjat, jotta voimme käsitellä viisumin:

 • a) Opiskelijaviisumihakemuskirje
 • b) Hakemus Mauritiukselle
 • c) Alkuperäinen tiliote 6 edelliseltä kuukaudelta (lähetettävä kuriirin välityksellä)
 • d) 4 passin kokoista valokuvaa (lähettää kuriiri)
 • e) Sponsorointikirje
 • f) Lääkärintodistukset (lähetettävä kuriirin välityksellä)

Vaihe 4: Whitefield Business School jatkaa viisumihakemusprosessia ja jättää opiskelijoiden asiakirjat Mauritiuksen passi- ja maahanmuuttovirastoon.

Vaihe 5: Kun opiskelijaviisumi on hyväksytty, opiskelija saa kolmen kuukauden väliaikaisen viisumin Mauritiukselle. Whitefield Business School ilmoittaa asiasta opiskelijalle ja opiskelijalla on seitsemän arkipäivää jäljellä olevan kurssimaksun tyhjentämiseen.

Vaihe 6: Opiskelija suorittaa maksun ja lähettää lennätinsiirron maksutositteeksi.

Vaihe 7: Whitefield Business School julkaisee opiskelijan alkuperäiset asiakirjat (tervetulokirje, pääsykirje ja viisumi) pikakuriirin välityksellä.

Vaihe 8: Opiskelija ilmoittaa Whitefieldille alkuperäisten asiakirjojen vastaanottajasta ja ilmoittaa oppilaitokselle myös matkustuspäivänsä. Lähetä meille skannattu kopio lentolipusta. Opiskelijoiden tulee olla Mauritiuksella kolme päivää ennen kurssin alkamista.

Vaihe 9: Mauritiukselle saapuvan opiskelijan on suoritettava lääkärintarkastus yksityisessä laboratoriossa. Selvitys toimitetaan PIO:lle viisumin myöntämistä varten opiskeluajalta.

Sijainnit

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

  Kysymyksiä