Keystone logo
Webster University Greece

Webster University Greece

Webster University Greece

Johdanto

Miksi Webster Ateena?

Webster Athens tuo parhaat puolet Amerikan koulutuksesta Kreikkaan. Olemme Kreikan ainoa yhdysvaltalaisen yliopiston täysin omistama ja valvottu (akateemisesti ja taloudellisesti) akkreditoitu kampus.

Ota koulutus ulkomaille ja osallistu haastaviin ja kysyttäviin ohjelmiin, jotka on rakennettu tarjoamaan joustavuutta ja mukavuutta, joka tarvitaan menestymiseen nykymaailmassa.

Lisäksi luokkamme ovat pieniä, joten saat henkilökohtaista huomiota ja mentorointia tiedekunnaltamme, jotka tuovat tosielämän tietoa luokkahuoneeseen.

Laadukas opetus

Liity yhteisöömme, joka on tunnustettu maailmanlaajuisesti saatavana olevaksi ja akkreditoiduksi laitokseksi.

Joustavat ja edulliset vaihtoehdot

Tasapainota työn ja elämän sitoumukset nykypäivän opiskelijoille suunnattujen kurssitöiden kanssa.

Kansainvälinen näkökulma

Tartu tilaisuuteen kerran elämässä korkealaatuinen akateeminen seikkailu.

Rehtorimme ja toimitusjohtajamme viesti

"Toivomme, että opiskelijamme ja alumnimme innostavat eetosilla ja filotimolla muita elämään arvokkaasti, rehellisesti ja myötätuntoisesti."

Vasilis J.Botopoulos

Rehtori ja toimitusjohtaja

Missiomme ja arvomme

Tehtävä

Webster University, maailmanlaajuinen instituutio, takaa korkealaatuiset oppimiskokemukset, jotka muuttavat opiskelijoita globaaliksi kansalaisuudeksi ja yksilön huippuosaamiseksi.

Näkemys

Visiomme on olla johtava yhdysvaltalainen kansainvälinen yliopisto, joka asettaa selkeän standardin globaalille koulutukselle. Tämä visio on rakennettu opetuksen huippuosaamisen perustalle, ja sitä tukee kansainvälinen näkökulma, joka edistää vuoropuhelua, kunnioitusta ja ymmärrystä rajojen yli ja ihmisten välillä.

Tämän vision tukevat koulutustoimet täyttävät tarpeet ja rikastuttavat oppijoiden maailmanlaajuista yhdistelmää jatkuvasti kasvavassa opiskelijaverkostossa, joka haluaa Yhdysvaltain koulutusta monissa osissa maailmaa. Laitos on sitoutunut tarjoamaan näille opiskelijoille selvästi henkilökohtaisen kokemuksen ja rakentamaan tarvittavat resurssit tämän vision saavuttamiseksi. Laitoksen toimintaa muokkaavat perusarvomme.

Juhlimme vuosisadan akateemista huippuosaamista

Vuonna 1915 Loretton sisarilla oli rohkea näkemys yliopiston perustamisesta, joka hyväksyisi ja kouluttaisi vain naisia. Viiden opiskelijan avajaisissa laitoksen ensimmäisessä valmistuvassa luokassa oli vain kaksi naista.

Nykyään pääkampuksemme näyttää aivan erilaiselta kuin yli sata vuotta sitten - ja jopa erilainen kuin silloin, kun se nimettiin uudelleen Webster Universityksi vuonna 1983.

Yliopisto houkuttelee tuhansia ihmisiä, jotka elävät ja työskentelevät maailmanlaajuisesti, kunnioittamalla Loretton sisarten perintöä akateemisen huippuosaamisen, tasa-arvon ja maailmanlaajuisen kansalaisuuden tavoittelussa.

Elämä Webster Ateenassa

Uppoudu unohtumattomaan ympäristöön

Löydä tukeva yhteisö ja henkilökohtainen koulutuskokemus Webster Ateenasta. Maalauksellisella Plakan alueella sijaitsevalla kampuksellamme on hyvin varustetut luokkahuoneet, kirjasto, tietokonelaboratorio, kahvila ja henkilökuntatoimistot, joiden tehtävänä on parantaa yliopistokokemustasi.

Webster Ateenan kokemus

Kun olemme avanneet yliopistomme ovet vuonna 2014, olemme saaneet perinnön kutsua opiskelijoita ympäri maailmaa.

Kampuksen asunnoista monenlaisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin, jotka on suunniteltu viihdyttämään, olemme päättäneet tarjota vertaansa vailla olevan akateemisen seikkailun.

Juhlitaan kulttuurienvälistä näkökulmaa

Olitpa ilmoittautunut fuksi, ulkomailla opiskelevaksi opiskelijaksi tai jatko-opiskelijaksi, olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme yhteisöympäristön, joka asettaa etusijalle koulutuksesi.

Katso lisätietoja Webster International Viewbook -sivustoltamme .

145273_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Athens

    9 Ipitou Street, 10557, Athens

    Kysymyksiä