Keystone logo
Wesley College

Wesley College

Wesley College

Johdanto

Vuonna 1873 valmistelevana kouluna perustetulla Wesley College on liittosuhde Yhdistyneen metodistikirkon kanssa. College tarjoaa 30 kandidaattia, neljä työntekijää ja maisterin tutkinnon hoitotyössä, toimintaterapiassa, koulutuksessa, liiketaloudessa ja ympäristötieteessä usean kirkon, monikulttuurisen kampuksen ympäristössä.

Wesley College ja sen urheilutilat sijaitsevat 50 hehtaarin historiallisessa Doverissa, Delaware. Dover on maan ensimmäisen valtion pääkaupunki, ja siellä on 35000 asukasta. Kampus sijaitsee Doverin suurimmalla asuinalueella. Kaupat ja pankit ovat helpon kävelymatkan päässä ja ostoskeskukset ovat lyhyen työmatkan päässä.

Sen lisäksi, että Dover on monien vallankumousta edeltäneiden sotien rakennusten ja paikkojen luona, Dover on myös Doverin ilmavoimien tukikohdan ja Dover Downs International Speedwayn koti, joka järjestää kaksi vuosittaista NASCAR-kilpailua. Kaupungissa on useita hienoja ruokapaikkoja sekä laaja valikoima pikaruokaravintoloita. Kalaravintolat ovat erikoisuus, koska kaupunki on lähellä Delaware- ja Chesapeake-lahtia sekä Atlantin valtamerta. New York City, Baltimore, Philadelphia ja Washington, DC, ovat kahden tai kolmen tunnin ajomatkan päässä kampuksesta.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Dover

    North State Street,120, 19901, Dover

    Kysymyksiä