We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Western Washington University

Western Washington University

Western Washington University

Johdanto

Western Washington University on julkinen kattava laitos, joka on omistautunut palvelemaan Washingtonin osavaltion kansaa. Yhdessä opiskelijamme, henkilökuntamme ja tiedekuntamme ovat sitoutuneet tekemään myönteisiä vaikutuksia valtiossa ja maailmassa keskittyen yhteisesti akateemiseen huippuosaamiseen ja osallistavaan saavutukseen.

Länsimaisilla ja korkeakouluilla eri puolilla maata on moraalinen välttämättömyys lisätä korkea-asteen koulutuksen saatavuutta, etenkin opiskelijoille, joilla on perinteisesti aliedustettu tausta.

Mutta meillä on lisätty vastuu, joka ylittää pääsyn; meidän on varmistettava, että menestys on saavutettavissa myös kaikille opiskelijoille. Kaikkien opiskelijoiden pääsyn ja menestyksen edistäminen on yksi rohkeimmista ja konkreettisimmista tavoista varmistaa oikeudenmukaisuus, osallisuus ja mahdollisuudet.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Bellingham

    High Street,516, 98225, Bellingham

    Kysymyksiä