Keystone logo
Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Johdanto

Westminster Collegen tehtävänä on kouluttaa ja inspiroida kaikkia oppilaitaan yksilöllisen vapaiden taiteiden opetussuunnitelman ja dynaamisen kehityskokemuksen avulla. haastaa heidät olemaan kriittisesti tietoisia, elinikäisiä oppijoita ja luonteenomaisia johtajia, jotka ovat sitoutuneet rehellisyyden, oikeudenmukaisuuden, kunnioituksen ja vastuullisuuden arvoihin; ja valmistaa heitä menestykselliseen elämään, merkitykseen ja palvelukseen.

Kattava suunnitelma jokaiselle opiskelijalle "dynaamisen kehityskokemuksen" tarjoamiseksi löytyy opiskelijoiden kehittämisen käsitteestä; samoin, täydellinen keskustelu "erityisestä vapaiden taiteiden opetussuunnitelmastamme" löytyy Läpimurtosta, joka tarjoaa täydellisen selityksen yleisopetusohjelmasta. Tämän sivun tiedot sisältävät yhteenvedon näiden kahden asiakirjan keskeisistä ajatuksista ja tarjoavat yleiskuvan näkemyksestämme Westminsterin kokemuksesta.

Westminster Collegessa kehitämme nuoria miehiä ja naisia globaalin yhteisön johtajiksi. Tämä ytimekäs lausunto institutionaalisesta identiteetistämme, jota kutsumme sarakesitoumukseksi, kuvaa Westminster Collegessa olevien opiskelijoiden muutosta sarakkeiden välillä - fuksi kutsumisesta vanhempaan aloittamiseen. Se on syvä, sisäinen ja kollektiivinen käsitys siitä, mitä teemme parhaiten. Sarakkeet -sitoumus ilmaisee ytimekkäästi, mitä me edustamme, kestävä tehtävämme, visio, tavoitteet ja arvot. Se antaa keskittymisen ja suunnan kaikelle, mitä teemme Westminster Collegessa.

Sijainnit

  • Fulton

    Westminster Avenue,501, 65251, Fulton

    Kysymyksiä