Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design Kuvataiteen kandidaatin vaatesuunnittelua
Whitecliffe College of Arts & Design

Kuvataiteen kandidaatin vaatesuunnittelua

Auckland, Uusi-Seelanti

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Bachelor of Fine Arts Vaatesuunnittelua

Whitecliffe Muotisuunnittelijat valmistuneet ajatella luovasti, ottaa riskejä, ja on korkea taso alan standardi teknistä osaamista. He ovat innovaattoreita henkilökohtainen näkemys joka rakentaa uran arvostettu ammattilaisten muotialalla.

Muotisuunnittelijat on vaikutusvaltainen ja luovan keskisuurten tarjoaa dynaamisen keino persoonallisen. Muoti on nopea reagoimaan globaaleihin sosioekonomisiin ja kulttuuritapahtumia ja edustaa nykyaikaista huolenaiheet suunnittelijan ja käyttäjän, sekä tarjoaa vuoropuhelua menneisyyden ja nykyhetken.

Whitecliffe Muotisuunnittelijat suuria kannustaa opiskelijoita haastaa perinteiset rajat muodin ja edistää luovuutta ja kehittää samalla korkeaa kokeilua ja teknisiä taitoja.

Mitä odottaa

Whitecliffe muoti suunnittelu suuria kannustaa teitä haastaa ideoita, uudelleen tutkia rajoja ja luovuuden taas kokeilemalla ja kehittämällä vahvaa teknistä osaamista tarvitaan myöhemmin muotialalla.

Vaatesuunnittelua merkittävä keskitytään suunnittelun kehittäminen ja tutkimus, kuvio laatiminen ja vaate rakentaminen. Teollisuus kohdennettuja työpajoja sisältävät muoti teknologia, kuvio laatiminenJa vaate rakentamiseen, suunnitteluun ja konseptien kehittämisessä ompelu ja kangas manipulaatiotekniikoita. Studio käytäntö täydennetään kursseja muodin historia, teoria, kuvitusJa ammattikäytänteiden. Sarjat ovat pieniä ja tarjoavat vaaliminen oppimisympäristö, jossa keskitytään voimakkaasti opiskelijalle.

BFA Vuonna kaksi

Vuonna kaksi opiskelijat voivat valita asiantuntija alue työskennellä, kuten naisten kulumista tai miesten vaatteet yleisissä puitteissa sekä historiallisia ja nykyaikaisia ​​tutkimus ja keruu kehitystä. Opiskelijat suunnitella ja tehdä omat nykyajan kapseli kokoelma, joka on esitetty kiitotien vuotuinen Whitecliffe muotinäytös.

opiskelijat tutkimus räätälöintiä, kangas manipulointi, muoti kuvitus ja Kuvittaja muoti, muodin historia ja teoria. Opiskelija myös saada alan kokemusta osallistumalla New Zealand muotiviikoilla.

BFA Year Three

Klo onnistuneesti päätökseen Year Kolme opiskelijaa saavuttavat Kuvataiteen kandidaatin.

Vuosi Kolme opiskelijaa suunnitella ja kehittää käsitteellisesti perustuva kokoelma vaatteita heijastaa henkilökohtainen muotoilu, joka esitetään vuosittaisessa Whitecliffe muotinäytös. Käytännön kokemuksen karttuessa kautta teollisuus työharjoittelu, Joka voidaan toteuttaa suunnittelija workroom, tekstiili tukkuliike, muoti PR liike, tai avustavana stylisti kuvauksissa. Opiskelijat myös tutkia muodin ja kestävyys, muoti teoria, yrittäjyys ja liiketoimintatapoja.

BFA Saavutukset (vuosi Four)

BFA Saavutukset opiskelijat työskentelevät itsenäisesti itsenäisenä valittu, konsepti-pohjainen kokoelma, joka heijastaa alkuperäisen ja kriittistä ajattelua sekä ymmärrystä muodin ja suunnittelun teoria. Opiskelijat myös tutkia yrittäjyyttä.

Fashion Show

Opiskelijat vuosina kaksi, kolme ja neljä esitellä työnsä kiitotien vuotuinen Whitecliffe muotinäytös, Järjestettävä erityisiä näyttelyitä ja esityksiä sekä osallistua muihin Whitecliffe näyttelyissä.

Muotiteollisuus

Teollisuus ammattilaiset antavat arvokasta palautetta aikana oppilaan kritiikkitilaisuudet ja kutsutaan säännöllisesti luento teollisuudelle aiheista. BFA loppututkinnon Muotisuunnittelijat merkittävä vahvistus työpaikkojen kansallisesti ja kansainvälisesti, kuten suunnittelijat, suunnittelu avustajat, työhuone avustajat, mallimestarit, avustaja ostajat ja tukkukauppiaat, assistentti stylistit, costumiers ja muotoilu kasvattajien sekä perustamalla omia tarroja.

Muoti Kestävyys Focus

Whitecliffe Muotisuunnittelijat osasto on voimakas keskittyminen muoti kestävyyteen opiskelijoiden kannustetaan omaksumaan kestäviä käytäntöjä koko opintonsa talousarvioennustevaroituksia ohjelmassa. Kestävyys on osa kasvavaa sivuliikkeen muotialalla joka keskittyy sosiaalisen vastuun ja ympäristövaikutuksia läpi eettisen kohtelun tehtaan työntekijöille, kestävien ja orgaanisia aineita, disuse haitallisia kemikaaleja ja väriaineita ja vähentämiseksi tekstiili jätettä. Whitecliffe opiskelijoille annetaan mahdollisuus työllistää kestävään toimintatapaan ja luonnon värjäys käsitellä nykyajan huolenaiheita alan sisällä ja parantaa omaa suunnittelu käytännössä.

Vuonna 2016 Whitecliffe käyttöön uuden virran sisällä Master of Fine Arts Fashion ja kestävän kehityksen - tarjoamalla jatko mahdollisuuksia Muotitaiteilijat joiden kiinnostus eettisiin ja kestävällä tavalla.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Bachelor of Fine Arts in Fashion Design
    • Paris, Ranska
  • Bachelor in Fashion Design
    • Barcelona, Espanja
  • Muotisuunnittelun ja markkinoinnin kandidaatin tutkinto (palkinnot)
    • Kuala Lumpur, Malesia