Keystone logo
Wilkes University College of Arts, Humanities and Social Sciences Bachelor of Science - ympäristötiede
Wilkes University College of Arts, Humanities and Social Sciences

Bachelor of Science - ympäristötiede

Wilkes-Barre, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Jos olet intohimoisesti parantamassa ja ylläpitämässä elämää maapallolla, ympäristötieteellinen ohjelma muuttaa intohimosi käytännöksi. Käyttämällä monitieteisiä lähestymistapoja yhdessä käytännön kenttä- ja laboratoriokokemusten kanssa olet valmis uraan ympäristöalalla.

Yhteiskunta on riippuvainen ympäristötieteilijöistä kannustamaan luonnonvarojen tehokasta käyttöä, puolustamaan monipuolisia ja kestäviä energiaresursseja ja auttamaan ratkaisemaan monimutkaisia ympäristöongelmia. Ohjelma sisältää vahvan taustan kaikilla fyysisillä ja luonnontieteillä ja sisältää laajoja laboratorio- ja kenttäkokemuksia.

Ympäristötieteellinen ohjelma altistaa sinut ympäristöjärjestelmien prosesseille ja valmistaa sinua ymmärtämään, miten muutokset (luonnolliset ja ihmisen aiheuttamat) vaikuttavat maapalloon. Opetussuunnitelma korostaa luonnonjärjestelmien kenttäanalyysiä ja teknistä koulutusta, joka tarjoaa sinulle valmiuksia työhön. Tavoitteenamme on kouluttaa tiedemiehiä, jotka käyttävät tietämystään ympäristön ja ihmisten terveyden suojelemiseen, luonnonvarojen säästämiseen, neuvoo päätöksentekijöitä ja työskentelevät teollisuuden kanssa ympäristöongelmien ratkaisemiseksi.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Ympäristötieteiden kandidaatti
    • Greenville, Yhdysvallat
  • Ympäristökemian kandidaatti
    • Greenville, Yhdysvallat
  • Ympäristötieteen BS
    • Adrian, Yhdysvallat