Keystone logo
Willamette University

Willamette University

Willamette University

Johdanto

Willamette University on juurtunut luovuuden ja kekseliäisyyden historiaan. Olemme sitoutuneet tiukkaan koulutukseen, erinomaiseen apurahaan ja omaperäiseen ajatteluun. Uskomme, että korkeakoulutuksen on paitsi valmisteltava opiskelijoita tulevaisuuteen myös ohjattava heitä kohti omien polkujensa uudistamista.

Willamette University on omistettu yhteisöillemme, sekä paikallisille että maailmanlaajuisille. Monimuotoisuutemme tekee meistä vahvempia ja arvostamme jokaista yksilöä. Uskomme, että ideat tuovat meidät yhteen ja että toisista huolehtiminen auttaa meitä elämään mielekästä elämää. Saavutuksemme ja tavoitteemme auttavat meitä palvelemaan muita toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa.

Willamette University on tila, jossa kohteet törmäävät luomaan uusia löytöjä ja uusia ajattelutapoja. Opetamme opiskelijoita luomaan ideoita eri toimialoille valmistelemalla heitä tulevaisuuden uraan.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Salem

    State Street,900, 97301, Salem

    Kysymyksiä