Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Wilson College

Wilson College

Wilson College

Johdanto

Meistä

ARVOA JA SOVELLETTAVUUDESTA

Wilson on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoillemme ja heidän perheilleen arvoa korkeakoulukoulutuksessa. Ensimmäisestä kotimaisesta opintolainan takaisinosto-ohjelmasta urakehitykseen ja taloudellisen lukutaidon koulutukseen olemme sitoutuneet tarjoamaan kokemusta

KÄYTÄ KESKUSTELUA

Yksilöllisellä huomiolla, viimeisimmällä teknologialla ja laitteilla, pääsy kansakunnan Capitoliin ja rikas perinne, Wilsonin koulutuksella on kaikki.

Missio ja kunniaperiaate

Wilson College valmentaa opiskelijoita osallistuvan, yhteistyöhön perustuvan, vapaiden taiteiden koulutuksen kautta, jossa yhdistyvät taidot ja keskittynyt opiskelu, jota tarvitaan menestymiseen työelämässä ja elämässä. Olemme läheinen, tukeva yhteisö, joka kehittää kaikkien oppilaiden mielen ja luonnetta ja valmistautuu vastaamaan globaalin yhteiskunnan haasteisiin.

HONORIN PERIAATE

Wilson College opiskelijat asuvat Honour-periaatteen alla ja osana yhteistä, yhteisöllistä hallintoa. Kunnioituksen periaate:

"Voidakseen tarjota ilmapiiri, joka sopii vapauttavan koulutuksen toteuttamiseen, Wilson College hallitus perustuu siihen oletukseen, että jokainen yhteisön jäsen toimii rehellisesti kaikilla elämän osa-alueilla. Luotamme toisiamme olemaan kypsät ja vastuulliset yksilöt. "

"Yhteistyö pyrkii oppimaan ja elämään, johon me kaikki olemme mukana, tyydyttävämmin, kun yhteisön jäsenet tunnustavat oman velvollisuutensa pyrkiä saavuttamaan yhteiset tavoitteensa. Yhteisön vakavuus riippuu sekä yksilön vapaudesta että oikeuksista ja toisten hyvinvointi, molemmat vaativat tiettyjen asetusten noudattamista tämän yhteisen tavoitteen edistämiseksi. "

"Tässä hengessä olemme kuitenkin sopineet tiedekunnan ja opiskelijoiden yhteisistä määräyksistä, asumisasetuksista sekä akateemisista ja hallinnollisista määräyksistä. Olemme sitoutuneet pitämään heidät oikeudenmukaisina ja asianmukaisina nykyisen yhteisön tarpeisiin."

Kampustamme

Wilson College kampuksella Chambersburgissa, Pennsylvaniassa, on mukavia nurmikkoja, vanhoja puita ja kukkuloita. Kaunis 300 hehtaarin kampus sijaitsee Historiallisten paikkojen kansallisessa rekisterissä historiallisena kaupunginosina ja Conococheague Creek kulkee sen läpi.

Kuusi rakennusta toimii opiskelijakoduna ja urheilukilpailuihin ja ratsastuskilpailuihin kuuluu useita tiloja, joista kolme on urheilukenttää (kenttäjääkiekko, jalkapallo ja softball), tenniskenttiä ja kuntosali. Lenfest Commonsissa on tanssistudio, opiskelijoilla on myös pääsy kuntokeskukseen. Penn Hallin ratsastuskeskuksessa on kolme, 24-istuinpesää; kaksi sisätiloja ja ulkona areena; murtomaahiihtokurssi ja kenttäalueet. Kollegio tarjoaa myös täydellisiä hevoselle helpotettuja terapeuttisia tiloja ja laitteita.

Lisäksi Wilson College on luomutila, joka on Fulton-keskuksen kestävän kehityksen tutkimuskeskuksen sydän, joka mahdollistaa monipuoliset mahdollisuudet oppia lähestymistavoista kestävään elämään. Tammikuussa 2009 kollegioni avasi uuden 25 miljoonan dollarin Harry R. Brooks Complex Science, Mathematics and Technology -alueelle, ensimmäisen Gold LEED-sertifioidun rakennuksen alueella.

Harry R. Brooks Complex tiede, matematiikka ja tekniikka

Huipputason luokkahuoneessa, laboratoriossa ja tutkimustiloissa Harry R. Brooks Complex Science, Matematiikka ja Tekniikka edustaa visiota Wilson College taiteen ja tieteen tulevaisuudesta. Luonnollisella valolla ja täynnä huipputekniikkaa ja laitteistoa rakennus tarjoaa tilat, jotka edistävät opetusta ja oppimista, sekä tieteen käytäntöä perustutkinnon tasolla. Rakennus on muuttanut kampuksen ja muuttanut opiskelijoiden ja tiedekunnan elämää. Kutsumme sinut oppimaan lisää näillä sivuilla tai käymään kampuksella ja käymään kiertueella. Kuvittele tieteen tulevaisuus Wilson College ja liittykää meihin tähän tärkeään koulutusoperaatioon.

Historia ja perinteet

Wilson College perustettiin vuonna 1869 naisopiskelijana, joka on ensimmäinen Yhdysvalloissa. Perustajat olivat Rev. Tryon Edwards ja Rev. James W. Wightman. Pennsylvanialainen lainsäätäjä myönsi alkuperäisen peruskirjan 24. maaliskuuta 1869. Sarah Wilson, jolle College on nimetty, oli ensimmäinen lahja kollegion perustamiselle. Hän oli Yhdysvaltojen ensimmäinen naisvaltainen naispuolinen naispuolinen nainen.

Opiskelijan tarkoituksena oli kuvata nuorten naisten kirjallisuuden, tieteen ja taiteen koulutusta. Franklinin arkiston loka 19, 1870: ssa todettiin, että "ponnisteluilla ei ole pyrkiä pitämään oppilaiden mielessä tosiasioita vaan viettämään aikaa ajattelun kehittämisessä niin, että oppilaat oppivat ajattelemaan itseään ja Näin heistä tulee johtajia, eikä seuraajia, yhteiskunnassa. "

Historia

Wilson College perustettiin vuonna 1869 naisopiskelijana, joka on ensimmäinen Yhdysvalloissa. Perustajat olivat Rev. Tryon Edwards ja Rev. James W. Wightman, pastorilaisten kirkkojen pastorit lähistöllä Hagerstownissa, Md. Ja Greencastle, Pa. He esittivät suunnitelmia Carlislen läsnäololle ja saivat sen hyväksynnän huhtikuussa 1868. Pennsylvaniassa lainsäätäjä myönsi alkuperäisen peruskirjan 24. maaliskuuta 1869. Miss Sarah Wilson (1795-1871), joka asui lähistöllä St. Thomas, tarjosi kaksi antelias lahjoitusta uuden laitoksen perustamiselle. Vaikka Wilsonilla ei ollut virallista koulutusta, hän tunnusti opetuksen merkityksen tuleville sukupolville. Kiitollisina Wilsonin lahjoista hallintojohtajat äänestivät uuden toimielimen nimeksi hänen kunniakseen. Opetustoimikunta aloitti 12. lokakuuta 1870, kun hallinto-oikeudet olivat vakuuttaneet AK: n McClure'n entisen omistaman omaisuuden osto, presidentti Abraham Lincolnin läheinen ystävä ja neuvonantaja.

Kollegio on alusta lähtien kehittänyt tiukkoja henkisiä harrastuksia. Muiden naisten oppilaitosten tavoin Wilson on jo pitkään tarjonnut naisille mahdollisuuden opiskella ja opettaa aiheita, kun he ajattelevat yli naisten kykyjä, kuten kemiaa, biologiaa, matematiikkaa ja klassisia kieliä. Presidentti Anna J. McKeag, Wilsonin ensimmäinen nainen presidentti (1911-15), vahvisti akatemian akateemisia normeja. Kollegio on jatkanut rakentamistaan ​​tähän säätiöön lisäämällä lukumäärältään ja erilaisiksi kurssien tarjoajia, parantamalla kirjaston resursseja ja tuomalla erinomaisia ​​vierailijoita ja luennoitsijoita kampukseen. Kollegion älyllinen vahvuus on vuonna 1950 perustettu Phi Beta Kappa, joka on maan vanhin ja arvokkain akateeminen kunnia-yhteiskunta.

Vuodesta 1931 lähtien korkeakoulu on tunnustanut erinomaisen panoksensa yhteiskunnalle antamalla tunnustuksia. Vastaanottajina ovat olleet USA: n edustaja Margaret Chase Smith, korkeimman oikeuden tuomari Harry Blackmun, antropologi Margaret Mead, muusikko Lili Krause, kirjailija ja aktivisti Rita Mae Brown sekä uutishorina Walter Cronkite.

Koko pitkän historiansa ajan Wilson on vastannut muuttuviin aikoihin. Vuonna 1982 kollegio oli yksi alueen ensimmäisistä aloista tarjoamaan jatkuvaa opinto-ohjelmaa vastaamaan toisen asteen koulutukseen hakeutuvien aikuisten väestön tarpeisiin. Vuonna 1996 kollega oli yksi ensimmäisistä kansoista, jotka tarjosivat kampuskoulutuskoulutusta yksittäisille äideille lasten kanssa. Ohjelman käynnistyttyä se on voittanut kansallisen huomion ja Wilsonista on tullut korkeakouluissa toimivien yksinhuoltajaäitien kansalliskeskus.

Tänään Wilson myöntää kaikenikäisille miehille ja naisille, että hän ilmoittautuu kandidaatin ja liittoutuneiden tutkinto-ohjelmien sekä post-baccalaureate- ja jatko-ohjelmiin. Wilsonin koulutuksen tekeminen aikuisille tarjoaa monia kursseja paitsi päivän, mutta myös iltaisin, kesällä ja tammikuun termillä sekä sopivissa off-kampuspaikoissa.

Wilsonin perinteet

Perinteet ovat tärkeä osa jokaisen opiskelijan Wilsonin kokemusta. Suurista ja pienistä pienistä tavaroista tavallisiin ystäviin perinteitä tuovat opiskelijat yhteen ja tekevät heistä osaa tukevasta, yhdistetystä yhteisöstä.

Wilson yhdellä silmäyksellä

Katso, kuinka numerot lisäävät täydellistä opiskelijakokemusta.

50 ACRES USDA-SERTIFIOIDISTA ORGAANISISTÄ MAJOISTA

Fulton Center for Sustainability Studies yhdistää opiskelijat ja paikallisyhteisöt, joissa on työskentelytila, kansallinen CSA-tietokanta ja rauhalliset kävelyreitit.

71 STALLS COLLEGE-OMINAISUUDET JA OPETUSHARJOJA

Penn Hallin ratsastuskeskuksessa on sisä- ja ulkouima-asutusharjoituksia, maastohiihtokeskus ja 20 hehtaarin aidatut paddockit ja laitumet.

25 miljardia dollaria

investoimme Harry R. Brooks Complex for Science, Matematiikka ja Tekniikka

Sijainnit

  • Chambersburg

    1015 Philadelphia Ave, 17201, Chambersburg

    Kysymyksiä