Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Johdanto

Wisconsin luterilainen College on neljän vuoden taiteet college sidoksissa Wisconsin evankelis-luterilaisen synodin. Se sijaitsee kaupungin Milwaukee. College on kahden lukukauden lukuvuotta ja palkinnot Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, ja Master of Arts asteen taiteet ja ammatillinen suurten ja useita valmiiksi ammatilliset ohjelmat.

Wisconsin luterilainen College, sinun ei vain ole pieni luokkakoot ja erilaisia ​​akateemisen vaihtoehtoja, sinulla on myös mahdollisuus työskennellä side-by-side professorit tekee uraauurtavaa sydänsairaus tutkimusta, opettaa paikallisissa kouluissa jo lukuvuoden aikana, matkustaa Sambian hoitotyön kliininen, ottaa brittiläinen kirjallisuus kurssi Englannissa, tai tehdä meribiologian tutkimus Grenada.

Saat monipuolinen taiteet koulutuksen ja hyödyntää vankkaa mahdollisuuksia työharjoitteluun, jotka saavat sinut mukautuva ja myyntikelpoisia alati muuttuvassa työmarkkinat, ja varustaa teitä menestyksekkään uran tai tutkijakoulu pyrkimyksiä. Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi WLC voi olla täydellinen college sinulle.

Akateeminen Highlights

Suuret yhtiöt päivitetään säännöllisesti pysyä muuttuvassa maailmassa. Tiedekunnan jäsenet ovat alansa asiantuntijoita, tuo reaalimaailman kokemus luokkahuoneeseen. Luokkakoot ovat pieniä, mikä mahdollistaa one-on-one mentorointi kansallisesti sijoittui tiedekunnan. Opiskelijat ovat myös lujasti valmiita tutkijakoulu. Meidän alumnit sanovat, että heidän jatko-luokat ovat usein laajennuksia kursseja otettu WLC. Se ei ole harvinaista, tiedekunnan ja opiskelijoiden tekemään yhteistyötä - jotkut oppilaat jopa julkaista teoksiaan akateemisissa julkaisuissa tai esittää tuloksensa ammattimaisille konferensseissa.

2015-2016 Perustutkinto Faktoja

Yhteensä ilmoittautuminen: 1188 Ylioppilas-tiedekunnan suhde: 12: 1 Keskimääräinen perustutkintoa luokan koko: 16 Ylioppilas väestötiedot: 31 todetaan ja kahdeksan ulkomailla Prosenttia asuvien opiskelijaa: 68% Ylioppilas asukasluku: 93% on 18-22 vuotta vanha Fuksi profiili: 3.43 keskimääräinen lukion GPA ja 24 keskimääräisissä Rahoitustukea: 99% koko ajan perinteisten opiskelijat palkitaan taloudellista tukea. Co-ajan toimintaa: jäsen NCAA Division III ja Pohjois yleisurheilun Collegiate konferenssi; 18 Varsity urheilu; sisäiset ja Club urheilu; konsertti bändi ja kuusi yhtyeitä; kolme kuorot; 40 + seurat ja järjestöt.

Opiskella ulkomailla

Yksi palkitsevaa kokemuksia sinulla voi olla aikana college uran opiskelee ulkomailla. Asuminen toisessa maassa, ihmisten tapaaminen kanssa erilaisia ​​taustoja eri puolilta maailmaa, ja upottamalla itseäsi uuteen kulttuuriin muuttuu sinut positiivinen, odottamattomilla tavoilla. Opiskelijat, jotka opiskelevat ulkomailla WLC tehdä niin kautta virasto tai tiedekunnan johtama akateemista kokemusta. Kaikki kurssit läpi opiskelu ulkomailla virastojen kansainvälisten instituutioiden on valmiiksi hyväksytty siirto takaisin WLC.

Sijainnit

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Kysymyksiä