Keystone logo
Wright State University

Wright State University

Wright State University

Johdanto

Wright State University on kansallinen julkinen yliopisto Daytonissa, Ohiossa, jossa on yli 11 000 opiskelijaa. Yliopisto tarjoaa 315 asteen ohjelmia, ja se koostuu viidestä korkeakoulusta, kahdesta koulusta ja haarakampuksesta Celinassa, Ohiossa. Wrightin veljien mukaan nimetty Wright State University tarjoaa poikkeuksellisen edullisen koulutuksen.

Wright State University , joka sijaitsee 8 kilometriä koilliseen Daytonin keskustasta Ohiossa, palvelee vuosittain yli 11 000 opiskelijaa ja tarjoaa 315 perustutkinto-, jatko-, tohtori- ja ammattitutkinto-ohjelmaa viiden korkeakoulun ja kahden koulun kautta. Yliopistolla on myös haarakampus, Wright State University – Lake Campus, Grand Lake St. Marys -järven rannalla Celinassa Ohiossa. Wright State University nimettiin ilmailun pioneerien Orville ja Wilbur Wrightin kunniaksi, jotka keksivät maailman ensimmäisen onnistuneen lentokoneen Daytonin polkupyöräliikkeessään. Itse asiassa Wrightin veljekset suorittivat suurimman osan varhaisista testilennoistaan Huffman Prairessa, vain lyhyen ajomatkan päässä Daytonin kampukselta.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Dayton

    Colonel Glenn Highway,3640, 45435, Dayton

Kysymyksiä