Keystone logo
WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

Johdanto

Tietoja WSEI: stä

Kauppa- ja tietotekniikan korkeakoulu tai WSEI perustettiin vuonna 2000, ja tänä päivänä yliopisto merkittiin valtiosta riippumattomien korkeakoulujen rekisteriin. WSEI: n perustaja ja perustaja olivat Consulting and Training Institute Ltd, Krakovan vakiintunut konsultointi- ja koulutusyritys, jonka monen vuoden kokemus liiketoiminnasta inspiroi WSEI: ssä tarjottujen akateemisten ohjelmien vahvaa toimialakeskeisyyttä ja urakehitystä.

Vahva yritysyhteys

WSEI: llä on aina ollut vahva yhteys teollisuuteen ja yrityksiin, aktiivisella teollisuusneuvojien lautakunnalla ja monenlaisilla kumppanuuksilla menestyvien yritysten, yritysjohtajien sekä teollisuuden ja ammattijärjestöjen kanssa. Tämä pitkäaikainen sitoutuminen toimittamaan korkealaatuisia ammattilaisia paikallisille ja kansainvälisille yrityksille on johtanut siihen, että WSEI tunnustetaan yritysten keskuudessa erinomaiseksi käytännölliseksi korkeakouluksi. Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Tehtävämme

Tarjoamme syvälle käytännöllistä koulutusta, joka keskittyy jatkuvaan kehittämiseen. Olemme korkeakoulu, jonka intohimoiset ihmiset ovat luoneet intohimoisille henkilöille. Meille korkea-asteen koulutus on pyrkimys ammatilliseen huippuosaamiseen ja täyttymykseen elämässä.

Olemme maanläheinen sitoutumisessamme tarjoamaan opiskelijoillemme asianmukaiset taidot ja oikea ajattelutapa, ja uskomme kuitenkin, että koulutusprosessin pitäisi olla täynnä hauskaa, itsenäisyyttä, jännitystä ja luovuutta.

Standardimme

 • Pistoke
 • Riippumattomuus ja rohkeus luoda ja innovoida: Varmistamme, että olet valmis aloittamaan oman yrittäjämatkan ja pystyt maalaamaan luovan itsesi globaaliin yhteisöön.
 • Joustavat ja teollisuuden tarpeita kohdennetut ohjelmat: Varmistamme, että jätät yliopistolta arvokkaita ja haluttuja taitoja. Emme koskaan lopeta akateemisten ohjelmien kalibrointia ja mukauttamista vastaamaan teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeita.
 • Avoimuuden, ystävyyden, innostumisen, tiimityön ja luovuuden ympäristö: Varmistamme, että olet valmis olemaan osa työtäsi ja paikallisia yhteisöjäsi ja jakamaan energiaa, ideoitasi ja taitojasi anteliaasti henkilöille, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa ammatillisessa ja sosiaalisessa yhteistyössä. tasoilla.
 • Globaali valmius: Varmistamme, että olet valmis omaksumaan monimuotoisuuden ja näet itsesi globaalin yhteisön kansalaisena, globaalin työpaikan hyödykkeenä ja yrittäjänä globaalilla markkina-alueella. Buro Millennial / Pexels
130822_pexels-photo-1438072.jpeg

Opiskelijan strategiset tulokset

Korkeampi koulutus, kuten näemme sen WSEI: ssä, on työkalu yksilöllisten, ammatillisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Rakennamme ympäristön, jossa voimme tukea ja auttaa minkä tahansa näistä tavoitteista, olipa sen tavoitteet:

 • Uran rakentaminen takaisin kotimaallesi tai muualle maailmaan;
 • Tulee menestyväksi yksilöksi ja arvostetaan ikätovereiden keskuudessa;
 • Tunne saavutusta ja elinvoimaa;
 • Oppiminen saavuttamaan itsenäisyys elämässä.

Sijainnit

 • Kraków

  ul. Św. Filipa 17, 31-150 Krakow, Poland, 30, Kraków

Kysymyksiä