Keystone logo
Xi'an International University

Xi'an International University

Xi'an International University

Johdanto

Meistä

Xi'an International University (XAIU) on yksityinen korkeakoulu, jolla on Kiinan opetusministeriön akkreditointi nelivuotisiin ylioppilastutkinto-ohjelmiin. Vuonna 1992 perustettu ja Kiinan historiallisimman kaupungin Xi'anin sydämessä sijaitseva yliopisto sijaitsee 1,26 miljoonalla neliömetrillä maata, sillä on huippuluokan luokkahuoneen rakennukset, tilavat asuntolat, hyvin varustetut kirjastot, standardoidut urheilukentät, ja sillä on noin 22 000 opiskelijaa ja 2000 tiedekunnan ja henkilökunnan edustajaa.

Yliopiston tutkijoihin kuuluu seitsemän korkeakoulua, jotka tarjoavat 67 pääopiskelualaa, jotka kattavat johtamisen, taloustieteen, humanistiset tieteet, lääketieteen, tekniikan, maatalouden ja taiteet. Suhteellisen nuori instituutti ja tuloksena Kiinan markkinoinnista ja uudistuksista, XAIU on vuosien varrella kasvanut monialaiseksi kattavaksi yliopistoksi ja vakiintunut mittakaavassa. Yliopisto painottaa nyt laatua parantavaa ja onnistunutta muutosta.

Tietotekniikan aikakaudella XAIU panostaa voimakkaasti kampuksen varustamiseen edistyneellä tietotekniikkajärjestelmän infrastruktuurilla, ja se on äskettäin luokiteltu ainoaksi luoteis-Kiinan korkeakouluksi sisällyttämään luetteloon "100-kouluisen Big Data -projektin" osa Kiinan koulutusministeriön ja Dawning Information Industry Co, Ltd: n yhdessä käynnistämää teollisuuskoulutuksen integrointi- ja innovaatioaloitetta.

Tilat, tiedekunta ja akateeminen kehitys

Yliopisto puolustaa vahvasti etiikkaa, ammattimaisuutta, arvostusta, omistautumista, itsensä kehittämistä ja elinikäistä oppimista. Se pyrkii tarjoamaan yhtäläisen pääsyn korkea-asteen koulutukseen etenkin heikommassa asemassa oleville ja edistämään kampuksen kulttuurin monimuotoisuutta ja luovuutta. Yliopisto on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla ja kauniilla kampuksella, ja mikä tärkeintä, se panostaa huomattavasti akateemisen laadun parantamiseen ja korkean ammattitaidon omaavien tiedekuntien kehittämiseen. Professori CHEN Aimin, FT taloustieteen alalta Pennsylvanian osavaltion yliopistosta, Indianan osavaltion yliopiston taiteiden ja tieteiden korkeakoulun toiminut ja arvostettu professori sekä Sichuanin yliopiston entinen varapuheenjohtaja, on toimittanut yliopistolle tulevaisuuden ajattelutavansa presidenttinä vuodesta 2015.

Kiinan tiedeakatemian akateemikko professori GAO Fu toimii Soveltavan biotieteiden instituutin kunniadekaanina; Kiinan tiedeakatemian akateemikko professori KANG Le toimii XAIU: n akateemisen komitean kunniajohtajana; Kiinan teknillisen akatemian akateemikko professori WU Tianyi kutsutaan konsultiksi soveltuvan biotieteiden tutkimuksen instituutista; Valtioneuvoston konsultti ja Kiinan tiedeakatemian virtuaalitalouden ja datatutkimuskeskuksen johtaja professori SHI Yong toimii Soveltavan bigdatutkimuksen instituutin kunniadekaanina; Qifangin kasvatustutkimusinstituutin kunniadekaaneina toimivat professori PAN Maoyuan, entinen Xiamenin yliopiston varapuheenjohtaja, ja professori SHI Qiuheng, Xiamenin yliopiston koulutusinstituutin johtaja; Tohtori LU Ding, taloustieteen professori ja Kiinan taloustieteilijöiden yhdistyksen entinen presidentti, toimii Shaanxin vapaakauppa-alueiden tutkimuksen instituutin apulaisjohtajana; Professori ZHANG Xiaofeng, FT Kiinan tiedeakatemian Chengdu-biologisen instituutin johtaja ja Tiibetin terveystoimiston entinen varajohtaja, toimii lääketieteellisen korkeakoulun dekaanina.

Akateemiset korkeakoulut ovat muodostaneet oman painotuksensa ja eronsa akateemisille aloille. College of Business tarjoaa sarjan yrityksiä, korostaen samalla voimakkaasti logistiikka- ja tutkimusalaa Shaanxin vapaakauppa-alueen kehittämisessä. Lääketieteellisessä korkeakoulussa on vahva hoitotyön pääaine ja se rakentaa kansallisesti edistynyttä sovellettavien biotieteiden tutkimuskenttää. Humanistinen korkeakoulu on suhteellisen vahva mediatekniikan alalta ja palvelee yliopistoa hyvillä vapaiden taiteiden ohjelmilla, kuten kirjoittaminen, taiteellinen suunnittelu ja kielen opiskelu. University of Engineering suunnittelee uusien tekniikan ominaisuuksien kanssa suuryrityksiä esineiden Internetin, elektroniikan ja tietotekniikan aloilla. Esittävän taiteen korkeakoulu harjoittaa innovatiivisia ohjelmia, jotka yhdistävät reaalimaailman esiintymiset ja luokkaopetuksen.

Yliopisto tarjoaa myös verkko-oppimisalustoja ja parhaita MOOC-pisteitä ympäri maailmaa. Laadun tutkimuksen edistämisessä yliopisto on perustanut tutkimuslaitoksia, kuten Qi Fang Education Education Institute, Shaanxi Free Trade Zone Research Institute, Innovation ja yrittäjyysinstituutti, Applied Life Sciences Institute ja Applied Big Data Research Institute. Projektimme ja palkinnot kasvavat edelleen joka vuosi. Vuonna 2016 yliopisto on ensimmäisellä sijalla yksityisten yliopistojen joukossa useiden maakunta-, ministeri- ja valtiollisten hallintovirastojen hankkeiden perusteella.

Monien akateemisten konferenssien ja foorumien joukossa yliopisto on myös käynnistänyt yliopistojen ja korkeakoulujen globaalin edistyksen kansainvälisen kongressin ja kahdesti pitänyt vuosittaisen konferenssin kampuksella. Se järjesti myös Aasian ja Tyynenmeren yliopistojen liiton (AUAP) 32. vuosikokouksen marraskuussa 2017.Xtra, Inc. / Unsplash

We hired an amateur model for a photo shoot in our office. She did a great job and we were very happy with her photos.

Tarjontapuolen koulutusuudistus ja erottuvat ohjelmat

Koska ensimmäinen yksityinen yliopisto sai luvan suorittaa kansainvälisiä koulutusohjelmia Shaanxin maakunnassa, XAIU rakentaa laajan alustan, jossa korostetaan ”koulutusta ilman rajoja”. Prosessissa XAIU on perustanut yhteistyöohjelmia, joilla pyritään kasvattamaan kykyjä, joilla on globaali visio ja edistämään paikallista sosiaalista ja taloudellista kehitystä, sekä maan käynnissä olevaa ”Vyö ja tie” -aloitetta.

Kansainvälisten opiskelijoiden ja tiedekuntien vaihto-ohjelmien kautta XAIU tekee yhteistyötä akateemisen tutkimuksen ja vastavuoroisen luottotutkimuksen kanssa useiden yliopistojen kanssa. Tuhannet opiskelijat ovat lähteneet opiskelemaan ulkomaille, ja XAIU on vastaanottanut monia kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan Kiinaan.

XAIU on myös ylpeä siitä, että se on ensimmäisten joukossa perustanut Yrittäjyyden korkeakoulun Kiinan yliopistojen joukkoon. Yliopisto on kasvattanut yrittäjyyttä ja kykyjä sekä luovaa ja innovatiivista ajattelua tarjoavia opiskelijoita.

Tämän seurauksena XAIU-tutkinnon suorittaneiden yrittäjyysprosentti on korkeampi. Esimerkiksi LU Xin voitti kansallisen mestaruuden Laugh-making Showssa; SUN Guoxiu ansaitsi "Sweet Potato Prince" -mestarin ja saavutti unelmansa paahtamalla bataattia; yrittäjätähti CHEN Rugangista on tullut johtava jakelualalla; DIAO Long on voittanut Donkey King-tittelin.

XAIU: sta tuli yksi ensimmäisistä kiinalaisten opetusministeriön myöntämistä 50 parhaan luovuuden ja yrittäjyyskoulutuksen korkeakoulujen ja korkeakoulujen korkeakoulujen joukosta.

Kolmas erottuva piirre on XAIU: n College Academy -järjestelmässä ja koko ihmisen koulutuksessa, jossa Akatemia perustetaan ja sijaitsee määrätyssä opiskelija-asuntolakompleksissa ja toimii opiskelijoiden luokan jälkeisen koulutustoiminnan keskuksena, jota helpottavat konferenssitilat, psykologinen neuvonta ja ryhmäprojektit. Se on ainutlaatuinen malli opiskelija-asioiden hoidosta, johon sisältyy luokan sisäinen ja luokan ulkopuolinen toiminta.

Qi Fang -akatemiassa opiskelijat voivat nauttia kiinalaisista kappaleista, klassisista soittimista, perinteisistä maalauksista ja kalligrafiasta, siro tansseista ja oivallisista luennoista.

Kunniamerkit ja vastuut

Viimeisen 25 vuoden aikana XAIU on suorittanut yli 190 000 opiskelijaa, ja monet heistä ovat saavuttaneet korkean työllisyyden, yrittäjyyden ja jatko-opintojensa kotimaassa ja ulkomailla. Huomionarvoisista saavutuksistaan yliopisto sijoitettiin useita kertoja Kiinan yksityisten yliopistojen ja korkeakoulujen joukkoon.

Yliopistosta on tullut jopa esimerkki Harvardin yliopiston John King Fairbank -keskuksen johtajan professori William Kirbyn tutkimuksesta Kiinan yksityisten yliopistojen kasvusta. Puheenjohtaja HUANG Teng oli kutsuttu useita kertoja luentoon Harvard Business Schoolissa tapaustutkimuksesta, ja CCTV ilmoitti uutisista.

Kiinan opetusministeri CHEN Baosheng tiivisti seuraavat kolme näkökohtaa vierailunsa jälkeen yliopistoon: 1) XAIU: n tavoitteet ovat korkeat; 2) XAIU on luokiteltu Kiinan yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen kärkeen; 3) XAIU yhdistää hienosti Shaanxin maakunnan historialliset ja modernit sekä itämaiset ja länsimaiset piirteet.

Hallintoneuvoston puheenjohtaja HUANG Teng: ”Vaikeuksista huolimatta noudatamme periaatetta palvella parhaiten kansalaisten etuja. Jatkamme itsemme parantamista yliopistohallinnossa, tiedekuntien kehittämisessä ja akateemisessa laadussa. Pyrimme rakentamaan maailmanluokan yksityisen yliopiston. ”

XAIU, joka sijaitsee Xi'anissa, Shaanxin maakunnassa, muinaisen Silk Roadin alkuperästä, sitoutuu osallistumaan One Belt One Road -aloitteeseen sekä paikallisen talouden taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen.

Yliopiston johtokunta, jota johtaa XAIU: n perustajaomistaja Dr. HUANG Teng, päättää yliopiston strategisesta kehittämisestä ja presidentti vastaa hallituksen politiikan toteuttamisesta ja rutiinitoiminnasta. Tiedekunnan jäsenet osallistuvat jaettuun hallintoon palvelemalla eri yliopistojen, korkeakoulujen ja laitosten tason komiteoita.

Sijainnit

  • Xi'an

    18 Yudou Lu, Yanta District, Xi'an International University, , Xi'an

    Kysymyksiä