Keystone logo
Yerevan State University

Yerevan State University

Yerevan State University

Johdanto

125745_3UmBdBrdZyhdb3on7yDVYHNudc.jpg

Tietoja YSU: sta

Yerevan State University tarjoaa korkealaatuista koulutusta varmistaakseen tutkinnon suorittaneiden kilpailukyvyn sekä paikallisilla että globaaleilla työmarkkinoilla.

YSU päivittää jatkuvasti koulutusohjelmiensa profiilia ja sisältöä, soveltaa nykyaikaisia haasteita ja saavuttaa tehokkaasti koulutusoperaationsa, soveltaa nykyaikaisia opetus- ja oppimismenetelmiä ja tarjoaa opiskelijoille tehokkaita tukipalveluita.

Suuret rakenteelliset muutokset YSU: n akateemisessa toiminnassa alkoivat 1990-luvun puolivälissä. Vuonna 1995 YSU muutti akateemisen tutkintonsa rakennetta perustamalla kaksitasoisen tutkintojärjestelmän kandidaatin ja maisterin tutkinnoilla. Vuonna 2007 ECTS-opintosuoritusjärjestelmä otettiin käyttöön kaikissa maisteriohjelmissa, vuotta myöhemmin kandidaatin ohjelmissa.

Tällä hetkellä YSU johtaa 60 kandidaatin, 130 maisterin ja 70 tohtoriohjelmaa, joihin osallistuu lähes 18000 opiskelijaa (1.1.2013 tietojen mukaan 13500 BA-opiskelijaa, 4000 MA-opiskelijaa ja 400 jatko-opiskelijaa), joista 5000 on osa aikaopiskelijat.

Ijevanin kaupungissa on 19 tiedekuntia, joissa on yli 100 yleistä ja ammatillista osastoa, ja yksi alueellinen sivukonttori (kampus), jossa on 4 tiedekuntia. YSU työllistää noin 3000 henkilöä, joista 1300 on vakituista akateemista henkilöä (166 professoria, 461 apulaisprofessoria, 639 apulaisprofessoria ja luennoitsijaa).

125746_10wzVcjPIgOMc0bMApwthenYQH.jpg

Kansallisen tiedeakatemian akateemikot ja 26 kirjeenvaihtajajäsenet osallistuvat yliopiston opetus- ja tutkimustoimintaan. Opiskelijoiden ja opettajien suhde on 12,5. Yliopistolla on kustantamo ja kirjasto.

YSU käyttää monitekijän opiskelijoiden arviointijärjestelmää, jonka avulla opiskelijoiden tietotasoa voidaan jatkuvasti arvioida koko lukukauden ajan. Siinä on muodostuneen arvioinnin elementtejä ja se edistää opiskelijoiden yksilöllistä työtä ja luokan osallistumista.

Nyt YSU luo sisäisen laadunvarmistusjärjestelmänsä eurooppalaisten standardien ja ohjeiden vaatimusten mukaisesti parantaakseen koulutustarjonnan laatua. Opiskelijoilta ja tutkinnon suorittaneilta on saatu tehokasta palautetta, jotta opinto-ohjelmat vastaisivat työmarkkinoiden ja yhteiskunnan tarpeita ja vaatimuksia.

Opettajien jatkuva kehittäminen on YSU: n painopistealueita, mikä on ratkaiseva tekijä laadukkaan koulutuksen tarjoamisessa. Äskettäin YSU esitteli uuden opintopisteeseen perustuvan ohjelman opetushenkilöstön kehittämiseen. Se tarjoaa erityisiä koulutuskursseja, joiden tarkoituksena on kehittää opettajien taitoja uusien opetus-, oppimis- ja arviointimenetelmien soveltamisessa.

YSU tarjoaa myös ammatillista koulutusta, jatkokoulutuskursseja ja elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia yhteiskunnan eri ryhmille laajennusohjelmiensa ja kurssiensa kautta.

125747_hBBTYN3JkJ4rqmxmkRpAlama06.jpg

Kansainvälinen yhteistyö

Yerevan State University kansainvälinen yhteistyö on ollut olemassa YSU: n perustamisen ensimmäisistä vuosista lähtien.

Nyt yliopistolla on sopimuksia 120 yliopiston ja 37 maan tiedekeskuksen kanssa. Yhteistyö Etyjin, Synopsis Armenia, Yhdysvaltain kansainvälisen kehityksen viraston, yhteistyön kanssa ohjelmissa "NFSAT", "CRDF", "TEMPUS" on erityisen aktiivista. Yhteistyöesimerkki on YSU: n tiukka tieteellinen ja koulutussuhde. , muodostettu viime vuosina Yhden ydintutkimusinstituutin (Venäjän federaatio, Dubna), Arizonan osavaltion yliopiston (Yhdysvallat), Rostockin yliopiston (Saksa), Trierin yliopiston (Saksa), Firenzen yliopiston (Italia), Varsovan kanssa Yliopisto (Puola), Moskovan osavaltion yliopisto М.В. Lomonosovin jälkeen.

Nykyään YSU on laajalti mukana erilaisissa kansainvälisissä ohjelmissa: YSU on kansainvälisen yliopistoyhdistyksen, Euroopan yliopistojen liiton, Euraasian yliopistojen liiton, Venäjän rehtoriliiton, Mustanmeren alueen maiden yliopistojen liiton ja EU: n täysjäsen. Yliopistojen presidenttien kansainvälinen yhdistys.

Sijainnit

  • Yerevan

    Republic of Armenia, Yerevan, 0025, 1 Alex Manoogian, , Yerevan

Kysymyksiä