Keystone logo
Zayed University

Zayed University

Zayed University

Johdanto

Zayed University Vision

Zayed University on koulutusalan innovaatioiden kansallinen ja alueellinen johtaja. Se perustettiin vuonna 1998 ja ylpeänä kantaa Naton perustaja, myöhäinen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Tämä lippulaivainen instituutio on presidentin tavoitteiden ja huomattavien Yhdistyneet arabiemiirikuntien korkeakoulutuksen odotukset.

Nykyään Zayed University on tunnettu kahden nykyaikaisen kampuksen järjestämisestä sekä Abu Dhabissa että Dubaissa, jotka pitävät kansallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita UAE: sta, laajemmasta Persianlahden alueesta ja eri puolilta maailmaa.

Zayed University on akkreditoitu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sisäisen laadunvarmistus- ja akkreditointielimen (International Accreditation of Academic Accreditation, CAA) ja kansainvälisesti Keski-Amerikan korkeakoulutuskomission (USA), joka on yksi USA: n kuudesta alueellisesta akkreditointielimestä, joka vakuuttaa kansainvälisesti tunnustettuja ohjelmia laadunvarmistetulta yliopistolta.

Tehtävä 2017-2021

 • Tarjoaa maailmanluokan koulutusta kaikille opiskelijoille tarjoamalla kaksi taideteollisen kampuksen Abu Dhabissa ja Dubaissa, jotka innostavat, tukevat ja ylläpitävät opiskelijoiden kykyjä pääsemällä korkeasti koulutettuun tiedekuntaan ja omistettuun henkilökuntaan.
 • Tarjoaa monipuolisia ja kansainvälisesti tunnustettuja perustutkintoja ja jatko-ohjelmia, jotka tarjoavat innokkaita ja osallistavia opiskelijakokemuksia. Valmistuneet ovat valmiita edistämään ja edistämään UAE: n yhteiskunnan sosiaalista ja taloudellista hyvinvointia ja heidän ammattieteollisuutensa.
 • Osallistuminen osaamisyhteiskunnan rakentamiseen tutkimus-, apuraha-, luova toiminta-, koulutus- ja täydennyskoulutuspalveluiden avulla. Informaation levittäminen paikallisille, alueellisille ja globaaleille yhteisöille.

Tietoja Zayed University

Vaikka Yhdistynyt arabiemiirikunnat ovat nuori kansakunta, sillä on erityinen rooli Lähi-idässä sen strategisen sijainnin, nykyaikaisen infrastruktuurin laadun ja maan johtajien tulevaisuuden ajattelun ja kaukonäköisen näkemyksen vuoksi. Nämä johtajat ovat tunnistaneet, että koulutus on erittäin tärkeää UAE: n tulevaisuudelle, kuten UAE: n perustaja Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyanin sanat osoittavat:

”Koulutuksen ja tietämyksen huippuosaaminen on reitti kirkkauteen. Tämä voidaan saavuttaa vain jatkuvilla ponnisteluilla ja akateemisella edistymisellä. Koulutus on edistymisen ja kehityksen tärkein tukipilari, ja valtio ei ole säästänyt mitään tarvetta koulutustarpeelle. Valtiolla on kipeästi tarvetta kaikkien koulutettujen kansalaisten ponnisteluille kehitysprosessissa. "

Zayed University , valtion tukema laitos, perustettiin vuonna 1998 valmistelemaan johtajia, jotka ennakoivat mahdollisuuksia ja ottavat käyttöön toimintamahdollisuuksia, jotka luovat Yhdistyneiden arabiemiirikuntien tulevaisuuden.

Yliopistossa on yliopistoja, jotka sijaitsevat Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kahdessa suurimmassa kaupungissa Abu Dhabissa ja Dubaissa. Kukin kampus on yli 4000 opiskelijaa. Yliopisto on tarpeeksi pieni, jotta opiskelijan ja tiedekunnan välinen vuorovaikutus on mahdollista, mutta riittävän suuri, jotta opiskelijat voivat tarjota haastavia koulutusohjelmia. Zayed University opiskelijat kokevat oppimisympäristön, joka kannustaa ja tukee heidän akateemisia tarpeitaan ja edistää heidän menestystään.

Zayed University akateemisen kokemuksen perusta on akateeminen ohjelmamalli, joka keskittyy oppimistuloksiin ja arviointiin. Tämä malli tarjoaa opiskelijoille tasapainoisen, yhdistetyn akateemisen ohjelman, joka määrittelee selkeästi tulokset, varmistaa, että resurssit tukevat opetustavoitteita ja korostaa opiskelijan saavutuksia ja menestystä. Akateemisen ohjelman mallia tuetaan täydellisen koulutusohjelman avulla, joka sisältää akateemisen siltaohjelman, joka takaa opiskelijan kielitaidon englanniksi; yleissivistävän perusopetussuunnitelman, joka tarjoaa laajan interdisciplinisen perustan opiskelijan valitsemalle tutkimusalueelle; seitsemän korkeakoulun tarjoamat perusteelliset tutkimukset; harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat käytännön kokemusta; ja säännöllinen arvio opiskelijan saavutuksista Zayed University oppimistuloksissa.

Ensimmäisten kolmen lukukauden aikana opiskelijat kirjautuvat Yliopiston korkeakoulun yleissivistävään ohjelmaan, joka koostuu keskeisestä opetussuunnitelmasta, joka tarjoaa kaikille opiskelijoille yhteiset henkiset kokemukset ja luo puitteet, jotka tukevat Zayed University oppimistuloksia . Läheisesti läheisesti liittyvän monitieteisen kurssin kautta opiskelijat kehittävät kykyjään kriittisessä ajattelussa, globaalissa tietoisuudessa, tietoteknisissä sovelluksissa, tieteellisessä ja kvantitatiivisessa perustelussa, tiedon lukutaidossa ja englannin ja arabian kielitaidossa.

Zayed University opiskelijoilla on mahdollisuus valita tutkinto-ohjelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan heidän henkilökohtaisiin akateemisiin etuihinsa ja uransa tavoitteisiin. Ohjelmat on suunniteltu täyttämään korkeimmat kansainväliset akateemiset standardit. Valituissa opinto-ohjelmissaan opiskelijat osallistuvat aktiivisesti oppimisprosessiin, joka vaatii heitä soveltamaan osaamistaan reaalimaailmassa ja kehittämään laajaa ymmärrystä nykyisistä asioista ja käytännöistä. Henkisen kapasiteetin kasvaessa opiskelijat ottavat yhä suuremman vastuun itseohjautuvasta oppimisesta. Zayed University valmistuneet ovat erinomaisia sekä arabiankielisillä että englanninkielisillä kielillä, ja ne perustuvat hyvin akateemisiin tieteenaloihin, taitavat tietojenkäsittelytaitoja, perehtyvät rikkaaseen kulttuuriinsa ja kulttuuriperintöönsä, maailmanlaajuisesti heidän näkökulmastaan ja kokeneet ammatillisessa työpaikassa. Heidän menestyksensä Zayed University valmistelee heitä Zayed University perheitään, yhteisöään ja kansakuntiaan.

Sijainnit

 • Mohammed Bin Zayed City

  Zayed University, P.O. Box 144534, , Mohammed Bin Zayed City

  • Dubai

   Zayed University, P.O. Box 19282, , Dubai

   Kysymyksiä