Keystone logo
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Johdanto

67157_1.jpg

Olemme Zhejiangin yliopiston ja Illinoisin yliopiston Urbana-Champaignin kumppanuus. Tarjoamme ainutlaatuisia oppimiskokemuksia rajattomilla mahdollisuuksilla Olemme sitoutuneet kouluttamaan innovaattoreita insinööriksi ja huomisen johtajille.

ZJU-UIUC-INSTITUUTTI

Illinoisin Zhejiangin yliopisto Urbana-Champaign-instituutissa (ZJU-UIUC-instituutti tai ZJUI) on uusi yhteistyössä toimiva insinööriopisto. Johtavat UIUC: n maailmanlaajuisesti tunnetut insinöörikoulutusohjelmat ja resurssit, joita täydennetään ZJU: n vastapuolen oppilaitosten ja yksiköiden panoksella, ZJU-UIUC-instituutti tarjoaa maailmanluokan insinöörikoulutusta.

 • Zhejiang University

Vuonna 1897 perustettu Zhejiangin yliopisto on yksi Kiinan vanhimmista ja arvostetuimmista korkea-asteen oppilaitoksista. Ilmoittautuminen suoraan opetusministeriölle Zhejiangin yliopisto on "211 Project" ja "985 Project" -yliopisto, jolla on vahva tuki keskus-, maakunta- ja paikallishallinnolta. Se on C9-liigan ja Tyynenmeren korkeakoulujen yhdistys. Zhejiangin yliopiston tekniset ohjelmat sijoittui neljänneksi World Top Global Universities rankingissa, jotka julkaistiin US News

 • Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignissa

Vuonna 1867 perustettu Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignissa (UIUC) on julkinen tutkimusintensiivinen yliopisto Yhdysvalloissa. Se on Big Ten -konferenssin perustajajäsen ja jäsen amerikkalaisten yliopistojen yhdistyksessä. Yliopistoa pidetään julkisen Ivy-instituutiona. UIUC on sijoittunut 4. sijalle maailmanlaajuisten korkeakoulujen akateemisessa rankingissa, joka julkaistiin vuonna 2015.

tutkimus

ZJU-UIUC-instituutti hajottaa perinteisten tekniikan alojen rajojen ja ei aio perustaa kurinalaisia ​​osastoja tai laitoksia. Sen sijaan se luo monialaisia ​​tiimejä ja toimintoja ja kannustaa monialaista osaamisen lähentymistä ja rajat ylittävää yhteistyötä. Vastaavasti tämän ristikkäisen korostuksen mukaan kokeellisiin luokkiin kuuluvat mm. Insinööri- ja systeemitieteet, tietojärjestelmät ja digitaalinen tiede sekä energia- ja ympäristötekniikka. Yrittäjyyttä ja luovaa ongelmanratkaisua korostavat kurssit sisällytetään koko opetussuunnitelmaan. Suunnittelukursseja ovat useiden koulutusohjelmien opiskelijat, jotka työskentelevät yhdessä. Nämä toiminnot luovat innovatiivisia kykyjä monialaisella ja moniammatillisella osaamisella.

Tiedekunnan allas

 • Erinomaiset tutkijat, jotka perustettiin heidän aloilleen

 • Kansainvälisen korkeakoulun professorit

 • Kansallisen tuhannen nuorison talentasuunnitelman jäsenet

Tiedekunnan lähde

 • Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignissa

 • Talentteja, jotka on palkattu huipputason kansainvälisiltä yliopistoilta, mukaan lukien MIT, UC Berkeley, UIUC, CalTech, ZJU, Tsinghua, Cambridge jne.

 • Zhejiang University

Kansainvälinen kampus

ZJU-UIUC-instituutti perustuu Zhejiangin yliopiston kansainväliseen kampukseen. Tutki uusia korkeakoulutottumuksia, jotka yhdistävät idän ja lännen parhaat käytännöt, vetävät maailman edistyksellisiltä koulutuskokeilulta ja kehittävät innovatiivisia kykyjä kansainvälisellä visioinnilla. Zhejiangin yliopisto käynnisti kansainvälisen kampuksen kehittämisen helmikuussa 2013. Suunnitelma oli Opetusministeriö hyväksyi lokakuussa 2015 ja ensimmäiset opiskelijat ilmoittautui syyskuussa 2016. Kansainvälinen kampus korostaa kotitalouksien mallin. Jokainen asuntokunta tarjoaa ystävällisen ja tukevan oppimisen ja elinympäristön. Jokaisella opiskelijalla on oma makuuhuone, jaettu kylpyhuone ja yhteinen asuintila. Jokainen korkeakoulu tarjoaa kirjastoja, opiskelutiloja, keskustelua ja interaktiivisia tiloja, pesulapalveluja, aktiviteettejä ja kuntohuoneita.


67385_QQjietu20171228140027.jpg

Sijainti

Kansainvälinen kampus sijaitsee Hainingissa Koillis-Zhejiangin maakunnassa. Haining on Yangtze-joen suistoalueen sydämessä Hangzoun länsipuolella, Suzhoun pohjoisessa ja Shanghaissa vain 120 kilometriä itään. Lentokentällä on viisi kotimaista ja kansainvälistä lentokenttää 2 tunnin ajomatkan päässä. Shanghain ja Hangzhouin suurnopeusjuna ylittää kaupungin. Useat kaupunkikierrokset sijaitsevat Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo ja muualla Kiinassa.

67158_2.jpg

Apurahat

1) Kansainväliset huippuosaamisen apurahat

Korkeimman koulutuksen saaneille hakijoille myönnetään kansainvälinen huippuosaamisen apuraha, joka kattaa:

· Koko opetus: 200 000 CNY vuodessa

· Majoitus Hainingin kampuksella: 8 000 CNY vuodessa

· Kansainvälinen opiskelijavakuutus: 800 CNY vuodessa. (Merkitykselliset sairausvakuutustuotteet löytyvät osoitteesta www.lxbx.net).

· Asumistuki: CNY 1400 kuukaudessa

Jokainen tutkija tarkistetaan vuosittain ja uudistetaan enintään neljällä lukuvuodella sillä edellytyksellä, että opiskelija täyttää tyydyttävän edistyksen vaatimukset ja noudattaa Zhejiangin yliopiston ja Illinoisin yliopiston Urbana-Champaignin sääntöjä.

2) Tuetaan apurahoja

Vuonna 2018 kukin kansainvälinen opiskelija myönsi, mutta ei saanut kansainvälistä huippuosaamista, hänelle myönnetään apuraha, joka kattaa:

· Osittainen opintotuki: 80 000 CNY vuodessa

· Kansainvälinen opiskelijavakuutus: 800 CNY vuodessa. (Merkitykselliset sairausvakuutustuotteet löytyvät osoitteesta www.lxbx.net).

Uudistettavissa enintään 4 lukuvuotta kohti, edellyttäen samanlaista vuosikatsausta kuin kansainvälisen huippuosaamisen apuraha.

Ole hyvä ja lähetä https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Sijainnit

 • Hangzhou

  718 East Haizhou Road, , Hangzhou

  Kysymyksiä