Keystone logo

21 Kandidaatti Ohjelmat sisään Öljytekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Energia-alan opinnot
 • Energiatekniikka
 • Öljytekniikka
Opintoalat
 • Energia-alan opinnot (21)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Öljytekniikka

  Öljyteollisuuden pysyy aktiivisena maailmanlaajuisesti. Kandidaatin tutkinnon öljytuotteiden tekniikan käsitellään käynnissä koskee lukemisen etsintä, tuotanto ja kuljetus tämän energianlähde.

  Tutkintoon tähtäävät opiskelija voi haluta tietää, mitä on Bachelor in Petroleum Engineering? Se on keskiasteen jälkeinen tutkinto, joka tarjoaa pohjan ymmärrystä matematiikan, luonnontieteiden ja kriittistä ajattelua valmisteltaessa syvemmälle pitoisuus globaali ja paikallinen seurannaisvaikutukset öljytuotteiden tuotannon ja jakelun. Tutkimuskohteita voivat olla päivittäistä hallintoa toimintaa, turvallinen ja vakaa käytäntöjä, poraus, hyvin loppuun, hyvin testaus, offshore poraus ja öljyntuotannon lisäämiseen menetelmiä. Opetussuunnitelma voi liittyä simulaatiotekniikat suunnattu ulkonevat virtauksen ja muiden kykyjen. Opiskelijat voivat myös harkita kansallisia, kansainvälisiä ja sosiaalisia kysymyksiä, jotka liittyvät öljyteollisuuden.

  Suorittaville tutkinto öljytuotteiden insinööri voi laatia opiskelijan tulla teollisuuden tuotanto- tai kuljetuksen tasolla. Se on myös ensimmäinen askel syventävä tutkinto tutkimus-, kehitys- ja energia-analyysi.

  Voit selvittää kustannukset lukukausimaksuja ja palkkiot ohjelma joka miellyttää sinua, on parasta ottaa yhteyttä kouluun pääsy toimistoon suoraan.

  Avoimet työpaikat runsaasti monilla tasoilla teollisuudelle. Tutkinnon voi jatkaa aukkojen etsintä, poraus, tuotanto, kuljetus, sekä strategiat ja hallinta. Ei voi olla tehtävissä putkikuljetukset, termodynaamisissa ja lämmönsiirto teknologian ja tuotannon insinööri. Reservoir insinöörit arvioida kentät tuotannon mahdollisuuksia ja auttaa maksimoimaan arvoa. Toimiala taitoa arvostetaan sääntelyvirastojen, jotka ovat huolissaan valvonnasta, etiikka, ja terveyden ja työntekijöiden turvallisuus.

  Avulla koulutettujen työntekijöidensä öljyteollisuuden voivat jatkossakin olla vahva läsnäolo kansainvälisillä energiamarkkinoilla kuva. Bachelor ohjelmia tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa, usein kansainvälistä yhteistyötä. Aloita ura tällä dynaamisella alalla energiatekniikka, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.