Keystone logo

18 Kandidaatti Ohjelmat sisään Aasian tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Aasian tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Aasian tutkimus

Yksi suosituimmista korkeakouluopinto-ohjelmista, kandidaatin tutkinto kestää yleensä noin neljästä kuuteen vuotta kokopäiväisen opiskelijan täydentämiseksi. Yleensä se on tarjolla monilla eri opintoaloilla ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa uraa valmistumisen jälkeen tai siirtyä edistyneempään opiskeluun.

Mikä on kandidaatti aasialaisissa opinnoissa? Kuten muutkin kansainväliset alueopinnot, tämä tutkinto-ohjelma keskittyy usein tiettyyn alueeseen ja voi olla hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita alueen suuremmasta roolista maailmalla. Opiskelijat, jotka etsivät kandidaatin tutkintoa aasialaisissa opinnoissa, valitsevat tyypillisesti painopistealueen, kuten politiikan, kielen, historian tai kulttuurin, ja joissakin ohjelmissa voidaan myös määritellä alue, kuten Kaakkois-Aasia. Tämä tutkinto voi sisältää monitieteistä tutkimusta, ja tutkinnon suorittaneet voivat myös ymmärtää, kuinka Aasian paikka globalisoituneessa maailmassa on perustavaa laatua.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinnon aasialaisissa tutkimuksissa, tavallisesti saavuttavat diplomatian, analyysin ja kulttuuritietoisuuden taitoja. Nämä taidot ovat usein kriittisiä globalisaation aikakaudella, jossa erilaiset kulttuurit yhdistyvät ilman välttämättä täysin ymmärrystä siitä, miten kukin toimii.

Kandidaatin suorittaminen aasialaisissa opinnoissa vaihtelee opiskelijan asuinpaikan ja oppilaitoksen tyypin mukaan. Yksityiset yliopistot maksavat yleensä enemmän kuin julkiset tai valtiolliset koulut. Opiskelijat voivat myös katsoa, ​​että he voivat saada apurahoja tai alennusohjelmia.

Aasian ja Aasian ammattiopintojen ammattitaitoiset ja osaavat opiskelijat avaavat oven useille uran, kuten kansainvälisen politiikan neuvonantajan, diplomin, museon kuraattorin, kasvattajan ja paljon muuta. Tietyllä alueella viranomaiset suorittavat usein korkean tason päätöksentekoasemia, jotka vaativat laajaa osaamista alueesta ja kyky jakaa tietoa muille.

Monet koulut tarjoavat kandidaatin tutkinnon aasialaisia ​​opintoja, ja voi olla verkossa vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavampaa aikataulua tai vaikeuksia matkustaa fyysiseen sijaintiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.