Keystone logo

29 Kandidaatti Ohjelmat sisään Afrikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Aluetutkimus
 • Afrikan tutkimus
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (29)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Afrikan tutkimus

  Kandidaatin tutkinto, pyritään avaamaan tai korkeakoulun ja on ansaittu, kun tietty opinto valmistuttua. Tämä aste voidaan käyttää yksinään tai osana prosessia ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto.

  Mikä on kandidaatin Afrikkalainen Studies? Afrikkalainen tutkimukset ohjelmat tutkia historiaa, kulttuuria ja kokemuksia afrikkalaisten ja ihmiset afrikkalainen laskeutuminen. Useimmat ohjelmat on laaja keskittyä menneisyyden ja sisältävät esillä sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia aiheesta, jotka jäsenet Afrikkalainen yhteisö mantereella ja ulkomailla. Uralla voi sisältää aiheita, kuten Afrikkalainen taidehistoriaa, pre-siirtomaa Afrikkalainen historia ja Afrikkalainen amerikkalainen kirjallisuus.

  Bachelor in Afrikkalainen Studies on monia etuja maailmanlaajuisesti ajattelevien opiskelijoille. Monenlaisia ​​työpaikkoja, myös ne, joilla kansainvälisiä mahdollisuuksia, tulevat saataville ihmisille, jotka suorittaa tämän tutkinnon.Tämä aste voisi olla hyötyä niille, jotka ovat kiinnostuneita saavuttamaan maisterin tai tohtorin tutkinto.

  Kustannukset kandidaatin Afrikkalainen Studies voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, onko se saatu julkisen tai yksityisen koulun. Ajan pituus, joka kuluu ohjelma voi myös vaikuttaa hintoihin. Ota laitos, valinnan lisää tietoa ohjelman kulut.

  On monia uraa, jotka ovat mahdollisesti saavutettavissa kandidaatin Afrikkalainen Studies. Valtion virastot, poliittisten toimintaryhmät, PR yritykset ja kansalaisoikeusjärjestöihin voivat kaikki olla kiinnostunut palkata joku, joka on saanut tämän verran. Ura vaihtoehdot ovat markkinointivastaavan, yhteisö järjestäjä, sosiaalityöntekijä ja yleisen edun kannattaa. Monet työt luottaa siihen tietoon, joka on oppinut kulttuuriin ja ihmisiin. Tämä kenttä on laaja valikoima työmahdollisuuksia, joista monet sisältävät mahdollisuuksia etenemiseen ja matkustaa.

  Hakeminen Bachelor in Afrikkalainen Studies verkossa voidaan tehdä muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.