Keystone logo

20 Kandidaatti Ohjelmat sisään Akateeminen englanti 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kielet
  • Englannin kieli
  • Akateeminen englanti
Opintoalat
  • Kielet (20)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Akateeminen englanti

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto-ohjelma, jossa osanottajat oppivat valitsemansa alueen perusasiat. Vaikka monet henkilöt siirtyvät suoraan työvoimaan, monet saavat kandidaatin tutkinnon, jotta he voivat sitten harjoittaa maisterin tai Ph.D.

Mikä on akateemisen englannin kandidaatti? Tämä ohjelma keskittyy kehittämään englantia ja viestintätaitoja muiden kuin englantia puhuvien yksilöiden. Tavoitteena on kehittää osallistujien kyvykkyyttä niin, että he tuntevat olonsa mukavaksi ja varmuudella käyttävät niitä akateemisessa ja ammatillisessa elämässään. Tämän ohjelman ohjaajat opettavat yleensä tarkasti englanniksi, ja luokat ovat yleensä "vain englantia". Opiskelijoille voidaan opettaa kuinka soveltaa kriittistä ajattelutaitoaan kehittäessään vieraita kielitaitoja ja pyysi tekemään yhteistyötä muiden opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Yksilöihin, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan, on mahdollisuus kerätä monia arvokkaita taitoja, kuten kyky kommunikoida tehokkaasti kirjallisesti ja puhuttuaan englanniksi. Useimmat organisaatiot ympäri maailmaa haluavat vahvoja englanninkielisiä taitoja. Opiskelijat voivat myös kehittää elinikäisen oppimisen suosiota sekä yleistä kielitaitoa.

Kandidaatin tutkinnon kustannukset vaihtelevat. Kuinka paljon opiskelijat voivat odottaa maksavan koulutuksestaan ​​riippuu useista tekijöistä, myös siitä, mihin he haluavat mennä kouluun ja ohjelman kestoon.

Tämän erityisohjelman suorittaneilla on taitoja, joita arvostetaan monilla eri toimialoilla ja jotka tekisivät heille ihanteelliset ehdokkaat useille tehtäville. Opiskelijat saattavat löytää menestystä yliopistossa, hallituksessa tai liike-elämässä, opettajien, kansainvälisten kirjeenvaihtajien, toimittajien, käsikirjoittajien, vieraiden kielten opettajien, tietohallintojohtajien, toimittajien ja tutkijoiden parissa.

Monet eri koulut tarjoavat kandidaatin akateemisen englannin. Online-kurssit ovat kätevä vaihtoehto opiskelijoille, joilla on kiireinen aikataulu. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.