Keystone logo

52 Kandidaatti Ohjelmat sisään Amerikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Aluetutkimus
 • Amerikan tutkimus
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (52)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Amerikan tutkimus

  Kandidaatin tutkinnot tarjoavat perustan ammattitaitoisen työn saamiseksi tai jatko-opintojen jatkamiseen, jotka johtavat ammattiurheiluun. Jotkut opiskelijat opiskelevat ympärivuotisesti, kun taas toiset vievät kesät viettämään aikaa perheen kanssa tai työskentelemään kausityönä.

  Saatat olla utelias, mikä on kandidaatti amerikkalaisissa tutkimuksissa? Useimmat tällaiset ohjelmat keskittyvät tutkimuspohjaiseen lähestymistapaan Yhdysvaltojen historian ja kulttuurin ymmärtämiseksi. Opiskelijat yleensä analysoivat aiheita kuten kieli, humanistiset tieteet ja kansainväliset suhteet. Myös kansankulttuuri, etniset vähemmistöt ja uskonto voidaan sisällyttää opetussuunnitelmaan. Ohjelmia tarjotaan eri paikoissa eri puolilla maailmaa, mutta monet haluavat viettää osaa aikansa opiskelusta yliopistossa Yhdysvalloissa.

  Muiden maiden tavat yleensä vahvistavat englannin kielen taitojaan. Amerikkalaiset ja ulkomaalaiset opiskelijat tavallisesti tyydyttivät uteliaisuutensa tyydyttävään ymmärrykseen Yhdysvalloista ja sen kansalaisista. Tietojen keruu- ja esittelytekniikat edellyttävät myös korkeakoulututkinnon suorittaneita.

  Jokaisella korkeakouluopetuksella on oma hintarakenne. Opiskelijoiden tulee tarkistaa opetus ja palkkiot, joista he ovat vastuussa, ennen ilmoittautumista ohjelmaan. Jotkut henkilöt voivat saada avustuksia, apurahoja ja lainoja avustamaan kustannuksia.

  Amerikkalaiset tutkinnon suorittaneet, jotka aikovat työskennellä Latinalaisen Amerikan, Euroopan, Aasian tai Afrikan yritysten kanssa, jotka tekevät liiketoimintaa Yhdysvaltojen kanssa, ovat usein usein valmistautuneempia kuin muut kaupat menestyvät. Journalistit saattavat pystyä parempaan työhön raportoimalla uutisia ja kertomalla tarinoita ymmärtämällä tämän tapahtumia laajemmissa yhteyksissään. Jotkut tutkinnon suorittaneet voivat turvata työpaikan diplomaateina ja tietohallintojohtajana.

  On olemassa laitoksia, jotka tarjoavat laadukasta perinteistä tai online-koulutusta eri puolilla maailmaa. Vaikka kova työ ja omistautuminen ansaita kandidaatin tutkinnon, voit nauttia prosessista, jos valitset suurimman, josta kiinnostuit erityisesti. Etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijyn muodossa.